Top Local Places

Smart Doggies

Helderstraat 22, Lummen, Belgium
Dog Trainer

Description

ad

Voor de opvoeding & training van je pup tot volwassen hond kan je bij Smart Doggies terecht.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vanaf het ogenblik dat een pup bij de fokker opgehaald wordt, staan de nieuwe hondenbaasjes drukke tijden te wachten. Het verzorgen, opvoeden en trainen van een jonge hond gaan niet vanzelf. Om de thuiskomst goed voor te bereiden en om de eerste dagen goed door te komen, organiseren wij maandelijks een theorieavond. Onze eerstvolgende theorieles staat ingepland voor vrijdag, 19 januari. Heel wat mensen gaan er nog steeds vanuit dat je een pup alleen kan opvoeden door te reageren wanneer ze in de fout gaan. De mensen die bij Smart Doggies trainen, weten al lang dat ik niet geloof in 'neen', 'foei' of 'mag niet'. Wij trainen onze honden op een positieve manier. Heb je een pup en ben jij ook op zoek naar een plaats waar het leuk trainen is met je pup? Ik ben bezig met het inplannen van de opstart van nieuwe praktijklessen. Voor meer info mag je me altijd even contacteren! Mijn e-mail adres: info@smartdoggies.be Misschien hoor jij binnenkort ook tot de Smart Doggies familie! Wij heten jullie in ieder geval van harte welkom!

facebook.com

Ook deze jonge man vond de nieuwe loopbrug een makkie. ;-)

facebook.com

De knal die jij knalt is er één die mij zo verwart Want de knal die jij knalt hoor ik twee keer zo hard. De lichtjes die opgaan Die lichtjes waar jij van geniet Die lichtjes laten mij schrikken Want ik... snap ze niet Ik verbied jou echt niets Jouw doen staat je vrij Maar hou alsjeblieft ook wat rekening met mij.. Voel je vrij de tekst te KOPIËREN en het bericht wereldwijd te laten 👌❤

facebook.com

En moe maar voldaan werd zaterdag, 23 december afgesloten.

facebook.com

En met een groepje volwassen honden hebben we deze socialisatiedag goed afgesloten. Ik hoop van harte dat iedereen er net zoveel van genoten heeft als wij!

facebook.com

En zo vanaf de 5de groep kwamen we goed op dreef. :-)

facebook.com

Onze 'wiggel waggel' al gezien? Het nieuwe toestel in onze hondenschool werd tijdens de kerst socialisatiedag voor de eerste keer in gebruik genomen! Met dank aan Marc Françoise Kellens Vrancken! Wat heb je dat knap gemaakt Marc!

facebook.com

Ook mijn Pa kwam voorbij. Zo super fijn dat hij erbij kon zijn.

facebook.com

Zonder de hulp van héél wat helpende handen zou deze dag niet tot stand gekomen zijn. Bij deze een hele dikke MERCIE aan het hele team!

facebook.com

Op zaterdag, 23 december organiseerden we een socialisatiedag volledig in het thema van Kerstmis. Al de leden van Smart Doggies kregen de kans om hieraan deel te nemen. Massaal werd er ingeschreven waardoor we 's morgens begonnen bij het krieken van de dag en 's avonds afsloten terwijl het terug donker was. Op meerdere plaatsen op ons terrein kon je kerststukjes of versiering terugvinden. Als kers op de taart verschenen heel wat mensen en honden op hun 'Kerstbest'! Wat een super leuke dag! Bij deze DEEL 1 van de foto's: de volwassen honden.

facebook.com

Wij van Smart Doggies gaan er even tussenuit. De hondenschool is gesloten van zondag, 24/12 t.e.m. zondag, 07/01. Vanaf maandag, 08/01 vliegen we er terug in! Fijne Feestdagen allemaal. PS: de foto's van onze Kerst socialisatiedag volgen ASAP!

facebook.com

Morgen gaat onze KERST SOCIALISATIEDAG door. Vandaag de hele dag in de weer geweest met een heel team om het terrein klaar te maken. Bij deze alvast een sfeerfoto. Benieuwd wat jullie morgen van ons kerstterrein vinden. Vergeet in ieder geval jullie kerstmuts niet!

facebook.com

Quiz