Top Local Places

Dierenartsenpraktijk Ann Drieskens

Haardstraat 11, Lommel, Belgium
Veterinarian

Description

ad

In onze praktijk behandelen we kleine huisdieren zoals honden, katten, cavia's, konijnen...
Maar reptielen zoals slangen, hagedissen en schildpadden zijn ook welkom.
Daarnaast kunnen dieren met gedragsproblemen evenzeer bij ons terecht.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Fonsje

facebook.com

Nieuwe thuis gezocht: "Ik zoek een warme thuis voor de 2 lieve, gezonde, tamme poezen van mijn in juni overleden buurman. Bibi en Prutske wonen voorlopig bij mij in een garage en kunnen naar buiten. De poezen kunnen apart geplaatst worden, want het zijn geen grote vriendinnen. Ze zijn ongeveer 9 jaar oud. Het beste is een plaats waar ze zowel binnen als buiten kunnen. Zelf kan ik ze helaas niet houden, want ik heb al een 'eenkennig' poes binnen. Ik hou van de poesjes en zou ze heel graag een goede thuis geven." Reacties graag naar chris.bergmans@telenet.be

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Speelvogels in de praktijk, Thor en Billy 😃

facebook.com

Proficiat! Baasje Theo en sportieve patiënt Dara zijn geselecteerd voor het Wereldkampioenschap IPO in Slovenie in april 2018. Wij zijn alvast trots en duimen voor groot succes 👍!

facebook.com

Er is weer een konijntje blij. 🐰 Zijn tandjes waren een beeeeeetje te lang... ☝️Check regelmatig het gebit van je konijntjes. Indien nodig kan de dierenarts de tanden bijknippen en advies geven om het gebit goed te onderhouden.

facebook.com

De kalenders zijn er weer! Bij elke aankoop kan je een gratis kalender meenemen. Vraag ernaar bij de balie.

facebook.com

Hebben jullie al kennis gemaakt met ons verwelkomingscomité😃? Dit is kater Frits die toch wel voor een deeltijdse functie in dienst is als onthaalmedewerker🤗. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met slapen, slapen🤨 en oh ja ook nog🤔... slapen! 😄

facebook.com

Mona

facebook.com

**************BKFD organiseert het 6de EETFESTIJN**************** ***********Iedereen kan nog inschrijven tot 8 oktober!!!************* Steun het Belgisch Kankerfonds voor Dieren. Want ook zij verdienen een tweede kans. Wie? IEDEREEN IS WELKOM! Wanneer? Zondag 15 oktober 2017 Waar? Zaal Klosterhof, Oude Diestersebaan 1 in Lommel Hoe? Voor 8 oktober inschrijven bij ons in de praktijk Wat? Pizza's, pasta's en desserts worden door een Italiaanse kok bereid.

facebook.com

Quiz