Top Local Places

Loenhout LIVE

Wuustwezelseweg 57, Loenhout, Belgium
Concert Tour

Description

ad

Loenhout LIVE! is een evenement georganiseerd door Harmonie De Heidegalm. Samen met verschillende zangers en zangeressen en begeleid door dans en koor komen alle muziekgenres aan bod. Trek alvast uw dansschoenen aan, want op 21 april zullen de Loenhoutse Bierhalle daveren op hun grondvesten!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Loenhout LIVE 2018

De DVD's van Loenhout LIVE 2018 zijn er!! Een mooie herinnering aan een fantastische avond! Voor diegenen die de bestelling gemist hebben: er zijn nog een paar exemplaren, dus snel zijn is de boodschap! Tot op een volgende editie!

Loenhout LIVE 2018
facebook.com

Loenhout LIVE! 2018

Loenhout LIVE! 2018
facebook.com

Deze week is er nog hard geoefend voor Loenhout LIVE! Ondertussen zijn de Loenhoutse Bierhallen omgetoverd tot een ware concertzaal. Kaarten zijn nog online te verkrijgen tot zaterdag 12u, vanaf dan enkel nog tickets te verkrijgen aan de kassa aan 15 euro, maar VOL=VOL! Tickets: https://loenhout-live.eventsquare.co #LoenhoutLIVE!

Deze week is er nog hard geoefend voor Loenhout LIVE! Ondertussen zijn de Loenhoutse Bierhallen omgetoverd tot een ware concertzaal.
Kaarten zijn nog online te verkrijgen tot zaterdag 12u, vanaf dan enkel nog tickets te verkrijgen aan de kassa aan 15 euro, maar VOL=VOL!
Tickets: https://loenhout-live.eventsquare.co
#LoenhoutLIVE!
facebook.com

Morgen is het zover🎸🎤🎶! Loenhout LIVE opent zijn deuren om 19u! Onze VIP gasten worden om 19u verwacht in de VIP tent🍾. Parkeren kan langs de Wuustwezelseweg, op de parking hoek Wuustwezelseweg/Neervenweg, of op de parking van de firma Vorsselmans. LET'S PARTY!!! #LoenhoutLIVE!

Morgen is het zover🎸🎤🎶!
Loenhout LIVE opent zijn deuren om 19u!
Onze VIP gasten worden om 19u verwacht in de VIP tent🍾.
Parkeren kan langs de Wuustwezelseweg, op de parking hoek Wuustwezelseweg/Neervenweg, of op de parking van de firma Vorsselmans.
LET'S PARTY!!!
#LoenhoutLIVE!
facebook.com

Loenhout LIVE dankt al zijn sponsors!

Bedankt sponsors!! Tot zaterdag! Met Leonard, gyprocwerkenABG, brandstoffen Van Aert, dakwerken RVS, algemene electriciteitswerken van Bavel, Vorgo, BPM, Aerts Hagas, schrijnwerkerij Jan Van Den Heuvel, Marckdael, Verwarmingstechnieken Verelst, GR De Kempen, Vermeiren Accountancy, Quebak, Crelan Wuustwezel, Omnium Protecta, printmonkey en Huybrechts plaffoneringswerken

Loenhout LIVE dankt al zijn sponsors!
facebook.com

Heb je nog geen tickets voor Loenhout LIVE kunnen bemachtigen? Dit is je kans om 2 middenplein TICKETS te winnen! Like en deel dit bericht en vertel ons waarom jij er graag wil bij zijn. Maandagavond wordt de winnaar bekend gemaakt! #LoenhoutLIVE!

Heb je nog geen tickets voor Loenhout LIVE kunnen bemachtigen? Dit is je kans om 2 middenplein TICKETS te winnen! Like en deel dit bericht en vertel ons waarom jij er graag wil bij zijn. Maandagavond wordt de winnaar bekend gemaakt!
#LoenhoutLIVE!
facebook.com

Photos from Loenhout LIVE's post

Nog 10 dagen en dan is het zover!!! Wij van Loenhout LIVE zijn er helemaal klaar voor! En SMILE, want ook Wezelopdefoto zal van de partij zijn om de hele avond mooi in beeld te brengen! Bent U er ook klaar voor? Er zijn nog een aantal staplaatsen beschikbaar op https://loenhout-live.eventsquare.co en in café De Kievit. Wees er dus snel bij! #LoenhoutLIVE

Photos from Loenhout LIVE's post
facebook.com

facebook.com

Ook achter de schermen zal er tijdens Loenhout LIVE! hard gewerkt worden. Onze regiemeester Glenn Verelst zal alles in goede banen leiden. Geen enkel detail zal ontsnappen aan zijn alziend oog😉, u mag dus een totaal spektakel verwachten! #LoenhoutLIVE! Tickets: https://loenhout-live.eventsquare.co

Ook achter de schermen zal er tijdens Loenhout LIVE! hard gewerkt worden. Onze regiemeester Glenn Verelst zal alles in goede banen leiden. Geen enkel detail zal ontsnappen aan zijn alziend oog😉, u mag dus een totaal spektakel verwachten!
#LoenhoutLIVE!
Tickets: https://loenhout-live.eventsquare.co
facebook.com

Na het optreden van Loenhout LIVE hoef je nog niet direct naar huis! Praat gezellig nog wat na met vrienden of zet nog enkele danspasjes op onze dansvloer. DJ Gert zal zorgen voor aangepaste muziek!! #LoenhoutLIVE Tickets: https://loenhout-live.eventsquare.co

Na het optreden van Loenhout LIVE hoef je nog niet direct naar huis! Praat gezellig nog wat na met vrienden of zet nog enkele danspasjes op onze dansvloer. DJ Gert zal zorgen voor aangepaste muziek!!
#LoenhoutLIVE
Tickets: https://loenhout-live.eventsquare.co
facebook.com

Onze 2 presentatoren van Loenhout LIVE!, Patrick Acket en Peter Van der Smissen hebben er alvast zin in! Zij zullen het publiek van het ene naar het andere hoogtepunt praten, roepen, zingen😎! Peter en Patrick zijn alvast onze locatie gaan bekijken en zagen dat het goed was! #LoenhoutLIVE! Tickets: https://loenhout-live.eventsquare.co

Onze 2 presentatoren van Loenhout LIVE!, Patrick Acket en Peter Van der Smissen hebben er alvast zin in! Zij zullen het publiek van het ene naar het andere hoogtepunt praten, roepen, zingen😎! Peter en Patrick zijn alvast onze locatie gaan bekijken en zagen dat het goed was!
#LoenhoutLIVE!
Tickets: https://loenhout-live.eventsquare.co
facebook.com

Loenhout LIVE! in volle voorbereiding

Super om met zoveel enthousiaste mensen te kunnen repeteren! Wil je er ook nog bij zijn op 21 april? Koop dan snel je tickets op https://loenhout-live.eventsquare.co #LoenhoutLIVE!

Loenhout LIVE! in volle voorbereiding
facebook.com

Quiz