Top Local Places

Wundterlust - kiesploeg psychologie

Kiesweek Psychologie, Leuven, Belgium
Travel/leisure

Description

ad

Opkomend Praesidium Psychologie '16-'17
~boek je bier goedkoper~ EETMOMENTEN
Elke dag voorzien wij lekker en goedkoop eten aan onze geliefde studenten Psychologie. Check hier bij welke lessen je kan genieten van een pasta-pesto!
- Dinsdag 13:00-14:00 @ MTC
- Woensdag 13:00 - 14:00 @ Aula Jean Monnet
- Donderdag 13:00- 14:00 @ Aula Max Weber
Verder zal er geregeld een gratis ontbijtje voor jullie klaarstaan voor de mensen die deze pagina liken. You know what to do!
.
.
MAANDAG 25/04 – De Mol
3 mysterieuze proffen nemen het tegen elkaar op in een spannend spel. Ze moeten elkaar overtreffen met hun wereldkennis, dansskills en zangtalent.
Om deze spanning te doorstaan, voorzien we nacho’s met verschillende dips (ja, ook guacamole). Wil je de proffen eens volledig uit hun comfortzone zien? Grijp hier je kans!
https://www.facebook.com/events/645744268896968/
.
.
DINSDAG 26/04 – Reisje-rond-de-wereld cantus
Wat is een kiesweek van Psychologie zonder onze alombekende cantussen? Onze reisje-rond-de-wereld cantus brengt ons naar verre oorden, waar bier en sangria rijkelijk vloeien.
https://www.facebook.com/events/1602741046713705/
.
.
WOENSDAG 27/04 – Bar-BQ
Na de cantus moeten we terug op krachten komen, en hoe kan dat beter dan op een zwoele lentedag met een BBQ? Gin-tonic, een spelletje kubb, lekkere vleesjes, live-muziek... Check zeker ons evenement als je een dag vol sfeer en gezelligheid wilt!
https://www.facebook.com/events/745420728891380/

.
.
DONDERDAG 28/04 – Van-de-kaart TD
We sluiten onze kiesweek af met een knaller van formaat: onze van-de-kaart TD! We reizen de wereld rond en bieden je in elk werelddeel andere exclusieve cocktails aan!
https://www.facebook.com/events/197990307259834/
.
.
Hopelijk tot op een van onze activiteiten!
Wundterlust
~boek je bier goedkoper~

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Oh Oh Studentiko SOS BLOK radiomarathon

Benieuwd wat de favoriete bloknummers zijn van de verkozen kiesploeg? Luister dan morgen (maandag) tussen 15 en 16 naar de studentenradiomarathon!

Oh Oh Studentiko SOS BLOK radiomarathon
facebook.com

Liefste studentjes, We hebben het genoegen je te mogen meedelen dat ploeg Wundterlust verkozen werd tot Psychologische Kring 2016 - 2017 met 97,1% van de stemmen. Dikke merci allemaal voor het uitbrengen van je stem! Foto's komen binnenkort nog online!

facebook.com

Van de kaart - TD (kiesweek psychologie)

Mesdames en Messieurs, maak u klaar voor een grensoverschrijdend feestje! Vanavond spelen wij open kaart: We gaan op reis en nemen mee: pintjes en een cocktail of twee! We zullen dansen zingen vallen opstaan en weer doorgaan, we kunnen niet nuchter blijven we zullen van het padje moeten gaan! Ben je even het noorden kwijt? Zoek dan niet naar een kompas, maar hef met mij uw gevuld glas, en klink op een mooie tijd, want 't is van 't padje dat ge zijt! Dan rest mij alleen nog maar te zeggen, dat ge niet moogt vergeten een fondke te leggen. Dus begeef u naar een eetmoment en snel, dan kunnen we er in vliegen, wetewel?! Dus voor de avond van uw leven, is't naar de Recup dat ge u moet begeven!!! Tot vanavond! ~ Wundterlust

Van de kaart - TD (kiesweek psychologie)
facebook.com

facebook.com

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur
facebook.com

Psychologische Kring Leuven

Benieuwd naar de opkomende ploeg? Check hier wie ze zijn, wat ze doen, en waar ze graag eens heen willen. Met wie zou jij op reis willen? http://www.psychokring.be/pagina.php?id=43

facebook.com

Bar-BQ (kiesweek psychologie)

Bar-BQ De lente is er! Dat betekent dat het tijd is voor een BBQ! De opkomende ploeg Wundterlust heeft voor jou een dag vol pret en gezelligheid voorzien. Vanaf 16u ben je welkom in het tuintje van LOKO om te genieten van goedkope gin-tonics, pintjes ... Voor extra sfeer en gezelligheid kan je genieten van een spelletje kubb of voor de durvers is er onze giant-beerpong. Voor nog extra sfeer (kan dat?!) hebben we gezorgd voor live-muziek. Er zijn twee shiften voor de BBQ: om 18u en 20u. Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link. https://docs.google.com/forms/d/1ukpjO-bbp4hDA2Kl3P1zy6U7-qCtVFTB9unLfrXAfjU/viewform KWANTAKOSTA €2.5 voor groentjes en bring your own meat €5 voor 2 vleesjes en groentjes €5 voor de veggie-optie €7 voor 3 vleesjes en groentjes ** Inschrijven is verplicht **

Bar-BQ (kiesweek psychologie)
facebook.com

Eetmomenten (kiesploeg psychologie)

EETMOMENTEN Elke dag voorzien wij lekker en goedkoop eten aan onze geliefde studenten Psychologie. Check hier bij welke lessen je kan genieten van een pasta-pesto of spaghetti bolognaise! - Dinsdag 13:00-14:00 @ MTC - Woensdag 13:00 - 14:00 @ Aula Jean Monnet - Donderdag 13:00- 14:00 @ Aula Max Weber Verder zal er geregeld een gratis ontbijtje klaarstaan voor de mensen die onze pagina liken. https://www.facebook.com/wundterlust/ You know what to do! See you there!

Eetmomenten (kiesploeg psychologie)
facebook.com

Van de kaart - TD (kiesweek psychologie)

In een kiesweek mag een TD niet ontbreken daarom stelt kiesploeg Wundterlust u met trots voor: VAN DE KAART TD Samen met jullie gaan we deze avond op wereldreis en onderweg nemen we de tijd voor enkel tussenstops waar we de lokale drankspecialiteiten nuttigen… Kom samen met ons de kiesweek op zo’n manier afsluiten waar ze in het buitenland alleen maar jaloers op kunnen zijn!! Gate: Zaaltje Recup Boarding time: 22u Ticket Price: gratis

Van de kaart - TD (kiesweek psychologie)
facebook.com

Quiz - De Mol (kiesweek psychologie)

Vanavond nemen 3 mysterieuze proffen het tegen elkaar op in onze ‘Wanderlust – quiz’. Wat ze niet weten, is de identiteit van de Mol. Om dit te achterhalen, dagen ze elkaar uit met niet enkel hun wereldkennis, maar ook hun beste dancemoves en zang skills! Geniet van deze show met lekkere nacho’s terwijl je je laat meesleuren van het geheimzinnige Nieuw-Zeeland naar het ‘ay caramba’ Mexico en ontdek mee wie de enige, echte Mol is…. EXTRA: Er zal een fotostandje aanwezig zijn waar je kan poseren met onze hermoso sombrero, die wij aan het einde van de show verloten aan zij die genieten van onze nacho’s met guacamole, salsa of kaasdip! Cuánto cuesta? €1 inkom Afspraak: maandag 25 april om 20u in aula 02.21 in het Zoölogisch instituut! Adíos amigos!

Quiz - De Mol (kiesweek psychologie)
facebook.com

Reisje rond de wereld - Cantus (kiesweek psychologie) -VOLZET

Wie komt er mee reisje rond de wereld spelen/drinken/zingen? Reisje rond de wereld, dat is verschillende uitdagingen aangaan, van eiland tot eiland reizen, je een beetje een winnaar voelen, en telkens andere mensen tegenkomen. Deze nostalgie halen we helemaal boven tijdens onze cantus! bier €12 Sangria €10 Water €6 Tickets zijn verkrijgbaar na de lesvoorstellingen en adk. Deuren 20:00 Io Vivat 20:30 See you there! En kom verkleed in thema van een land!

Reisje rond de wereld - Cantus (kiesweek psychologie) -VOLZET
facebook.com

EETMOMENTEN Elke dag voorzien wij lekker en goedkoop eten aan onze geliefde studenten Psychologie. Check hier bij welke lessen je kan genieten van een pasta-pesto! - Dinsdag 13:00-14:00 @ MTC - Woensdag 13:00 - 14:00 @ Aula Jean Monnet - Donderdag 13:00- 14:00 @ Aula Max Weber Verder zal er geregeld een gratis ontbijtje voor jullie klaarstaan voor de mensen die deze pagina liken. You know what to do! . . MAANDAG 25/04 – De Mol 3 mysterieuze proffen nemen het tegen elkaar op in een spannend spel. Ze moeten elkaar overtreffen met hun wereldkennis, dansskills en zangtalent. Om deze spanning te doorstaan, voorzien we nacho’s met verschillende dips (ja, ook guacamole). Wil je de proffen eens volledig uit hun comfortzone zien? Grijp hier je kans! https://www.facebook.com/events/645744268896968/ . . DINSDAG 26/04 – Reisje-rond-de-wereld cantus Wat is een kiesweek van Psychologie zonder onze alombekende cantussen? Onze reisje-rond-de-wereld cantus brengt ons naar verre oorden, waar bier en sangria rijkelijk vloeien. https://www.facebook.com/events/1602741046713705/ . . WOENSDAG 27/04 – Bar-BQ Na de cantus moeten we terug op krachten komen, en hoe kan dat beter dan op een zwoele lentedag met een BBQ? Gin-tonic, een spelletje kubb, lekkere vleesjes, live-muziek... Check zeker ons evenement als je een dag vol sfeer en gezelligheid wilt! https://www.facebook.com/events/745420728891380/ . . DONDERDAG 28/04 – Van-de-kaart TD We sluiten onze kiesweek af met een knaller van formaat: onze van-de-kaart TD! We reizen de wereld rond en bieden je in elk werelddeel andere exclusieve cocktails aan! https://www.facebook.com/events/197990307259834/ . . Hopelijk tot op een van onze activiteiten! Wundterlust ~boek je bier goedkoper~

facebook.com

Quiz

NEAR Wundterlust - kiesploeg psychologie