Top Local Places

Fitforme.be

Blijde Inkomsstraat 113, Leuven, Belgium
Vitamins/Supplements

Description

ad

Welkom! Vanaf nu heeft FitForMe België ook zijn eigen facebookpagina!
FitForMe biedt supplementen die zijn afgestemd op je persoonlijke behoefte. Wij geloven dat ieder mens uniek is en het verdient om uniek behandeld te worden. Het is onze droom dat u het optimale uit uw dag haalt.

Met voedingssupplementen die u speciaal kunt afstemmen op uw bouw, conditie en voedingspatroon. In de juiste hoeveelheid, perfect passend bij uw persoonlijke behoefte. Zo bieden wij u de optimale ondersteuning van uw gezondheid.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De zon doet je goed!

facebook.com

Soms is het moeilijk om een gezonde levensstijl te onderhouden. Wij zijn er om onze tips met u te delen! Onze tip van de dag: verlangt u naar chocolade, zoetigheden of iets gelijkaardig? Poets dan uw tanden! Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het helpt echt! Het verlangen zal weggaan, en zo blijft u uw gezonde levensstijl behouden. Tag een vriend om deze tip mee te delen.

facebook.com

Opletten voor die zon!

facebook.com

Vergeet uw vitamines niet dagelijks te nemen! Wanneer dit een struikelpunt voor u is, kan u gebruik maken van een ‘To-Do’ applicatie. Deze applicatie zorgt ervoor dat u een dagelijkse herinnering op uw GSM krijgt om uw vitamines te nemen. Heeft u een andere tip om ervoor te zorgen dat u uw vitamines niet vergeet, deel het dan zeker.

facebook.com

Courgetti: Heerlijk en snel! Maak lange slierten van de courgette met behulp van een rasp, mes of dunschiller. Voeg vervolgens één eetlepel olijfolie toe in een pan en bak de courgette slierten gedurende 3 minuten op een laag vuur. Combineer uw courgetti met bijvoorbeeld met tomaten en zalm, en geniet! Wie gaat dit recept uitproberen?

facebook.com

Helaas is onze klantenservice gesloten op paasmaandag. Dinsdag kan u ons weer bereiken vanaf 9u.

facebook.com

Happy Easter!!

facebook.com

Omdat de paashaas dit weekend veel werk heeft kan het zijn dat uw pakketje iets later toekomt dan verwacht. Bedankt voor uw begrip.

facebook.com

Tips van de overheid!

facebook.com

Vitamines zijn belangrijk voor je lichaam en gezondheid. Wist je dat elk vitamine zijn eigen functie heeft? B12 helpt bij het activeren van je natuurlijke energie, dit is geweldig als je wilt trainen. Je spieren hebben ook echt vitamine D nodig tijdens een training, omdat het helpt bij het behouden van soepele en sterke spieren. Om vermoeidheid te voorkomen heb je voldoende Vitamine C nodig. Zorg er dus zeker voor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt. Zowel via de voeding als met aangepaste suppletie. Weet je niet goed welk product bij je past? Neem zeker contact op met onze klantenservice.

facebook.com

Bewegen is de boodschap!

facebook.com

Heb je niet veel tijd om te sporten? Wil je wel bewegen? Dan is het misschien een idee om een korte thuistraining te doen. Er zijn zeer veel online workouts van 10 minuten te vinden die je makkelijk en snel zelf kan meedoen. Veel succes!

facebook.com

Quiz

NEAR Fitforme.be