Top Local Places

Koereke

Schapenstraat 145a, Leuven, Belgium
Event Planner

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Koereke kampioen!! ♥️💛🏆🏆🍺

Koereke kampioen!! ♥️💛🏆🏆🍺
facebook.com

facebook.com

Het einde van de examens is nabij! Voor de koer is dat echter geen teken om het studeren te minderen. De koereke-bib is 24/7 open en steeds zijn er wel mensen aan het leren. Af en toe wat verfrissing met een pintje moet zeker kunnen met dit warme weer! Veel succes aan iedereen die nog examens heeft, Koereke denkt aan jullie!

facebook.com

Sinds deze week bestaat er ook een nieuwigheid op de koer. American Pie is er niets tegen. We zijn een lijst begonnen met challenges die moeten uitgevoerd worden door de bewoners van 't Koereke. Onze lijst is echter nog niet volledig en dus vragen we om jullie hulp. Suggesties mogen jullie altijd achterlaten in de comments. De beste suggestie kan alvast rekenen op een kleine attentie.

facebook.com

Toeters en bellen!! Koereke heeft een eerste mijlpaal bereikt. De eerste 100 likes zijn binnen! Wij willen jullie hier allemaal voor bedanken, zonder jullie massale steun en onvoorwaardelijke trouw was dit ons niet gelukt. Bij deze is Wouter Van der Veken moreel en contractueel verplicht om onmiddellijk een enkele vlucht te boeken richting Koereke Airport. Hij heeft lang genoeg in Australië vertoefd. Ook op amoureus vlak blijft de koer volop actief. We feliciteren Kobe K. met zijn katoenen jubileum, hetzij met de koer of zijn vriendin. Verder wensen wij de andere Kobe een succesvolle stage (pi)toe. Hou alvast de pagina in de gaten want volgende week zijn we er weer met meer weer (nieuws). Ciaaaoooo

facebook.com

Rellen met koereke

facebook.com

facebook.com

Koereke vierde nieuwjaar goed! En jullie? grtz

facebook.com

#Koerekerst

facebook.com

Monopoly Deal Diner

facebook.com

PITOU

facebook.com

Het academiejaar is goed ingezet met Pitou, Lore en Kobe achter zijn bureau! Er zijn al nieuwe horizonten opgezocht en nieuwe vriendschappen gesmeed! Koereke zit in de lift! We nemen dit jaar ook jammer genoeg afscheid van enkele bewoners die jaar en dag voor de nodige animatie zorgden! Wouter en Ben, uit het oog maar niet uit het hart. Het ga jullie goed.

facebook.com

Quiz