Top Local Places

Landschaps- en tuinarchitect Stephen Baelde

Boezingestraat 87, Langemark, Belgium
Local Business

Description

ad

Landschaps- en tuinarchitectuur Stephen Baelde

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

We sluiten de poorten van 2017 en kijken hoopvol uit naar het nieuwe jaar! Dat het een jaar mag worden vol fantastische projecten. Alvast mijn beste wensen! #endof2017 #happynewyear #gardenarchitecture #privateproject #stephenbaelde

facebook.com

De voortuin kreeg een heel open karakter die op een speelse manier toch de nodige privacy naar de achtertuin toe garandeerde. Het laagste niveau in de tuin kreeg een ongedwongen natuurlijke sfeer in zich, die naadloos overloopt in de achterliggende weide.

facebook.com

De wenskaarten zijn verstuurd naar de klanten.. Fijne feestdagen iedereen ! 🎊🌲🥂

facebook.com

facebook.com

Een strakke nieuwbouwwoning in een heuvelachtig landschap waren de basisstenen om op verder te werken. De tuin werd dan ook een combinatie van strakke en organische vormen. Het aanwezige hoogteverschil werd een grote meerwaarde in het ontwerp.

facebook.com

Landschappelijk domein waar het tuingedeelte en het omliggende landschap heel geleidelijk in elkaar overvloeien.

facebook.com

facebook.com

Een kleine tuin met nogal wat hoogteverschil was de bestaande toestand waarop moest gewerkt worden. Een wilde tuin zonder gazon waren de wensen van de klant. Hieruit resulteren onderstaande foto's van de uitvoering, met dank aan Tuinen Hoflack.

facebook.com

Op de site zijn verschillende projecten terug te vinden onder de vorm van 3d beelden alsook foto's van de uitvoering! Klik zeker even door op onderstaande link. https://www.tuinarchitect-stephenbaelde.be/nl/realisaties

facebook.com

De tuin en de woning zijn afgewerkt en kunnen afgeleverd worden aan de klant. Met dank aan Seynaeve Group ( Bram Seynaeve ) voor de fantastische samenwerking en perfecte uitvoering !

facebook.com

Het ontwerp is goedgekeurd om over te gaan naar de uitvoering. Vanaf de lente zullen de bewoners kunnen genieten van een buitenruimte waarvan ze droomden.

facebook.com

Project in de kijker! De tuin is opgebouwd uit beukenmassieven, vaste plantenborders en een grote siervijver gecentreerd tussenin. De bloemen brengen een fleurige toets in de tuin tijdens de zomermaanden.

facebook.com

Quiz