Top Local Places

Hoekhuis Habbekrats Kortrijk

Oude kasteelstraat 4, Kortrijk, Belgium
Organization

Description

ad

HOEKHUIS
Habbekrats Kortrijk
K van kinderen
HOEKHUIS, dat is de naam van het fantastische jeugdcentrum van Habbekrats Kortrijk. Hier worden kinderen van 8 tot jongeren van 18 jaar uit Kortrijk vrienden, die zich samen inzetten voor een warme samenleving. Voor hun toekomst.

Het Habbekratsteam helpt hen daarbij. Een groep gedreven begeleiders staat drie dagen per week klaar met kleurrijke, leuke en leerrijke activiteiten. En… alles is gratis!

HOEKHUIS is een echt toekomstproject omdat jongeren zich hier op speelse en actieve manier inzetten voor elkaar en de samenleving. Dankij deze jongeren zal niemand nog worden gepest, uitgesloten of slecht behandeld. In hun toekomstbeeld staat RESPECT centraal. Op die manier steunt Habbekrats de stad en de mensen die er leven.

Van buitenaf zie je al dat de jeugd in de wolken is met dit project. Maar binnenin gaat het er nog veel  leuker aan toe. Daar kan men dromen, plannen maken, bewegen, lekker eten, chillen, gamen, praten, luisteren of gewoon genieten van alles.

HOEKHUIS is een huis met een hart. Dankzij de vriendelijke begeleiders die luisteren naar de jeugd en voor hen opkomen. Begeleiders die jongeren een stem geven op hun eigen radio. Want, diep in de kelders van het gebouw wacht een nieuwe verrassing. Daar huist Studio K, een radiostudio waar jonge mensen hun verhaal kunnen doen, plaatjes draaien of vedetten interviewen…

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Habbekrats Oostende

Habbekrats Oostende
facebook.com

Whattodo?!

Whattodo?!
facebook.com

Whattodo?!

Whattodo?!
facebook.com

Whattodo?!

Whattodo?!
facebook.com

De Habbekratshelden

Steun vzw Habbekrats en beleef tegelijkertijd een fantastische avond!! Koop snel je ticket!! Tot dan!

De Habbekratshelden
facebook.com

Whattodo?!

Whattodo?!
facebook.com

Habbekrats, Huis aan Zee zoekt een PSYCHOLOOG m/v

facebook.com

De Habbekratshelden

Mogen we even uw aandacht vragen aub… U kent allemaal Habbekrats, een kleurrijke jeugdorganisatie die zich overal in het land inzet voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar, op zoek naar warmte, vriendschap, avontuur en hulp. Habbekrats zegt dat DE JEUGD GOED BEZIG IS en meent dat ook. Als bewijs heeft Habbekrats elf warme huizen ingericht waar in totaal 2500 jongeren per jaar elkaar ontmoeten. Habbekrats richt zich tot elk kind, elke jongere, en zet zich vanaf vorig jaar ook in voor niet begeleide kinderen uit oorlogsgebieden. Dit alles onvoorwaardelijk, kosteloos en vanuit een oogpunt zoals alleen kinderen dat kennen, vanuit het hart. Het “Habbekratsmodel” werkt voor elk kind in nood en draagt bij aan een warmere en betere samenleving voor ons allen. De middelen om dit alles waar te maken komen voor een groot deel van sponsors en mensen die een gift doen en inzien dat de wereld beter wordt als iederéén een kans krijgt vanaf het prille begin. Om extra geld in te zamelen, organiseren we een benefiet, een afterworkfeestje met optredens in de tent van de Zebrastraat te Gent op donderdag 9 februari om 19u00. Op die manier slaagt Habbekrats er in dat het aanbod ook kosteloos kan blijven voor elk kind. Voor de prijs van €20 per persoon draag je bij aan het benefiet en krijg je alvast een drankje en een hapje maar vooral een fantastische muzikale afterworkshow. Met O.A. Green Onions, Arne Vanhaecke ( Low Budget Jet Set ) & Niels Destadsbader . Wil jij Habbekrats steunen én een leuke avond beleven? Kom dan zeker naar deze benefietavond op 9 februari. Vooraf kaarten bestellen voor jezelf, om aan vrienden cadeau te doen, of gewoonweg om te sponsoren kan nu via uit@habbekrats.be Ook kan er worden betaald aan de ingang van de tent op de avond zelf. We hopen alvast op jouw komst en danken je ook om het event te delen via de sociale media. Meer info: www.habbekrats.be www.zebrastraat.be www.thegreenonions.be

De Habbekratshelden
facebook.com

Whattodo?!

Whattodo?!
facebook.com

De Habbekratshelden

Iedereen zeer welkom!!

De Habbekratshelden
facebook.com

Whattodo?!

Weekplanningen

Whattodo?!
facebook.com

De Kleine Verwondering

Habbekrats start het jaar met een nieuwe vormingsreeks!! Meer info bij elk trefpunt!! Like de pagina om op de hoogte te blijven van onze avonturen!

De Kleine Verwondering
facebook.com

Quiz