Top Local Places

KBC Verzekeringen Kalmthout

Kerkeneind 4, Kalmthout, Belgium
Insurance Agent

Description

ad

Verbonden agent KBC Verzekeringen NV

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Krijgt u af te rekenen met stormschade door het grillige herfstweer? Geen paniek! KBC Verzekeringen Kalmthout, uw makelaar staat voor uw klaar! Bel ons even op: 03 666 84 81

facebook.com

Enkele sfeerbeelden van de geslaagde openingsavond van het dubbeltornooi van Kalmthoutse Tennisclub - KTC, mede mogelijk gemaakt door KBC Verzekeringen Kalmthout. Nog tot en met de finales op zondag 20 augustus elke dag/avond tennis op De Zwarte Hond.

facebook.com

Nog geen plannen voor vanavond? Zin in een avondje toptennis? Kom naar De Zwarte Hond voor demonstratiematch van Dick Norman. Mede mogelijk gemaakt door KBC Verzekeringen Kalmthout, sponsor van Kalmthoutse Tennisclub - KTC.

facebook.com

KBC Verzekering Kalmthout en Kalmthoutse Tennisclub - KTC zorgen volgende week vrijdag samen voor toptennis in Gemeente Kalmthout. Je leest er alles over in het artikel van Stijn By Me in de Koopjesgids van Drukkerij Goossens.

facebook.com

Op11 augustus zal Jurgen Meeusen het mee opnemen tegen Dick Norman - Fanpage. Kalmthoutse Tennisclub - KTC laat weten dat hij de plaats inneemt van Wim Kustermans. Wij van KBC Verzekering Kalmthout blijven in elk geval op post! Zo'n demonstratiematch willen wij niet missen. Kom allen naar De Zwarte Hond op de openingsavond van het jaarlijks dubbeltornooi van Kalmthoutse Tennisclub - KTC.

facebook.com

Binnen een kleine maand kan u bij Kalmthoutse Tennisclub - KTC aan De Zwarte Hond in Gemeente Kalmthout toptennissers als Dick Norman - Fanpage aan het werk zien. Een originele start van het jaarlijkse dubbeltornooi. KBC Verzekering Kalmthout maakt deze fijne tennisavond op vrijdag 11 augustus mee mogelijk. Veel succes aan alle tennissende koppels op het tornooi van Kalmthoutse Tennisclub - KTC.

facebook.com

Beste klanten, opgelet! In de maand juli passen we bij KBC Verzekering Kalmthout de openingsuren lichtjes aan. U kan elke voormiddag tussen 9 en 12u30 terecht in ons kantoor aan het Kerkeneind 4 in Kalmthout. In de namiddag kan u onze medewerkers alleen telefonisch bereiken op 03/666 84 81 of op afspraak. Het hele team van KBC Verzekering Kalmthout wenst u alvast een fijne vakantie!

facebook.com

Er zijn nog zekerheden in 't leven... en dus zorgt KBC Verzekering Kalmthout ook deze zomer voor een keihandig overzicht van de vakantieperiodes van de bakkers en slagers in Gemeente Kalmthout.

facebook.com

In de maand juli passen we bij KBC Verzekering Kalmthout de openingsuren lichtjes aan. U kan elke voormiddag tussen 9 en 12u30 terecht in ons kantoor aan het Kerkeneind 4 in Kalmthout. In de namiddag kan u onze medewerkers alleen telefonisch bereiken op 03/666 84 81 of op afspraak. Het hele team van KBC Verzekering Kalmthout wenst u alvast een fijne vakantie!

facebook.com

Eén keer per jaar openen wij een café voor ons kantoor :-). KBC Verzekering Kalmthout is helemaal klaar voor Straatfeesten Kalmthout. We zien elkaar daar van 't weekend!

facebook.com

Donderdag blijft ook ons kantoor toe omwille van O. Hemelvaart, maar op vrijdag 26 mei staat het team van KBC Verzekering Kalmthout voor u klaar! Ons kantoor in 't centrum van Gemeente Kalmthout aan 't Kerkeneind 4, recht tegenover café De Zoeten Inval, is gewoon open van 9u tot 12u30 en van 14u tot 16u.

facebook.com

Vandaag vierden we bij KBC Verzekering Kalmthout onze collega Inge Theo Claessens-Vorsselmans omdat ze tien jaar in dienst is. Met dank aan Jef Vanden Bergh mocht ze in een spliksplinternieuwe auto met de familie naar Planckendael. 's Avonds volgde een gezellig etentje met de collega's in Heide Statie Kalmthout

facebook.com

Quiz