Top Local Places

Piknikfabrik

, Kalmthout, Belgium
Caterer

Description

ad

Zorgeloos piknikken in de natuur? De piknikfabrik biedt kant-en-klare piknikpakketten vanaf 6 personen, geleverd waar u maar wil.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lente in zicht?! De zomermenu is er weer: salades, quiches, huisgemaakt beleg en tapasplankjes. Vers geleverd in de natuur.

facebook.com

Twee vogels in één klap: picknicken en vogelspotten in het natuurgebied van De Maatjes. Vanaf half maart leveren wij ook aan uitkijktoren De Klot in Wuustwezel.

facebook.com

facebook.com

We hebben het altijd al geweten, het Arboretum en de Kalmthoutse Heide zijn heel bijzondere plekjes!

facebook.com

Alle weekends voor de winterpicknicks zijn uitverkocht. Ook op weekdagen kan dit arrangement geboekt worden.

facebook.com

Winterpicknick aan de Gloriëtte in het Arboretum van Kalmthout. Proficiat Karin met je 50ste verjaardag!

facebook.com

Leg eens een picknick onder de kerstboom. Koop nu onze cadeaubonnen!

facebook.com

Op zoek naar een origineel eindejaarsfeest met familie, vrienden of collega’s? Wij leveren winterse warme picknicks en als klap op de vuurpijl organiseren we tot eind februari 2018 een speciaal picknickarrangement in het Arboretum van Kalmthout. Kom gezellig buiten!

facebook.com

Een mooie terugblik op het picknickbuffet van de One Night Stand in het Arboretum Kalmthout. Voor komend weekend van 2 en 3 september zijn we uitverkocht.

facebook.com

facebook.com

Mama mia, helaas is de Piknikfabrik uitverkocht voor Moederkesdag op dinsdag 15 augustus. Wel nog lunchboxes verkrijgbaar in onze Bosbar De Eekhoorn aan de Kalmthoutse Heide.

facebook.com

Ontbijtjes voor de eerste gasten van de 'Cocoon in a tree' in het Arboretum van Kalmthout zijn geleverd. Hopelijk hangt die er nog na het onweer van vannacht ;)

facebook.com

Quiz

NEAR Piknikfabrik