Top Local Places

Camping C&P Buitensport

Rue de la Roche 63, Houffalize, Belgium
Campground

Description

ad

Campig C&P Buitensport; de leukste buitensport camping in de Ardennen! Besloten om naar de Belgische Ardennen af te reizen, dan is Camping Chasse et Pêche in Houffalize een echte aanrader. Ten eerste is de camping uniek gelegen in een bosrijk dal aan de oever van de bovenloop van rivier de Ourthe. Ten tweede kun je vanaf de camping direct starten aan je sportieve (buitensport) avontuur. En ten derde de camping het gehele jaar geopend.

Extra leuk op deze camping is dat je een kampvuurtje mag maken in de daarvoor bestemde vuurbakken. De camping heeft verder een gezellig café-restaurant met houtkachels, modern en goed onderhouden toilet- en doucheruimtes, een overdekte afwasgelegenheid met warm water.

Wie geen zin heeft om zelf een tent mee te nemen kan verblijven in een van de blokhutten of in de compleet ingerichte safaritenten.

C&P Buitensport
Met veel ervaring zijn de instructeurs van C&P experts in deze omgeving. Het zijn enthousiaste buitensport instructeurs die in het hoogseizoen elke dag een afwisselend sportief programma organiseren. Alle buitensport locaties zijn geschikt voor beginnende als meer geoefende buitensporters en het kan dan ook prima met het hele gezin worden ervaren.
Laat je met een gerust hart in de speleo-grot zakken, de instructeurs weten wat ze doen. En wil je op de mountainbike de omgeving verkennen dat kun je deze huren op de camping.  
Test je uithoudingsvermogen en overwin je angst, kortom: ga de uitdaging aan!


Ben je enthousiast geworden en klaar om deze sportieve kampeervakantie aan te gaan? Kijk dan op www.cpbuitensport.be voor alle mogelijkheden, tarieven en informatie of mail naar info@cpbuitensport.com.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zonnig weekend voor iedereen!

facebook.com

🐰🐰🐰

facebook.com

Wegens goed succes verleden jaar gaan we nu de nieuwe datum voor het tweede C&P Mountainbike evenement bekend maken! Het zal plaatsvinden in het weekend van 25, 26 en 27 mei 2018. Tijdens het Mountainbike evenement kun je aanschuiven voor alle maaltijden in ons eetcafé/restaurant en verder niets te hoeven doen dan te fietsen. Aan het goede recept gaan we niet sleutelen: - Ontvangst met een welkomstdrankje - Accommodatie in onze blokhutten (2, 4 of 6 personen) - Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet en lunchpakket - Twee avonden diner (vrij+za óf za+zo) - Versnapering mét thee of koffie bij terugkomst na het fietsen Wij staan wederom klaar met de meest fantastische klimmetjes en spectaculaire afdalingen die voor de mooiste uitzichten in de Ardennen zorgen. Je krijgt twee dagen begeleiding van ervaren mountainbike-gidsen die de mooiste paden en trails van Houffalize en omstreken kennen (twee niveaus), maar advies over (GPS) routes als je zonder gids op pad wilt, is ook mogelijk. Bovendien is gedacht aan hulp bij set-up en reparaties van je fiets, een afgesloten fietsenstalling, afspuitplaats en werkplaats om aan je eigen mountainbike te sleutelen. Beschik je niet over een eigen mountainbike, dan heb je de mogelijkheid om er een bij ons te huren. Wederom is het ook weer mogelijk om na het mountainbiken advies en uitleg te krijgen van onze eigen fietsenmakers die je alles kunnen vertellen hoe jij je eigen fiets het beste kan onderhouden en repareren. En natuurlijk zijn wij heel het weekend beschikbaar voor alle vragen en benodigde informatie en delen we met plezier onze ervaringen en tips. Dit sportief mountainbikeweekend gaat aangevuld worden door Belgische biertjes, lekkere pasta’s en kampvuurtjes die de spieren weer opwarmen. Nieuwsgierig naar deze activiteit? Afgelopen jaar gemist? Klaar om jezelf nog eens uit te dagen? Of gewoon zin in een gezellig weekend vol sportiviteit, Belgische biertjes en warme kampvuurtjes? Dan zien we je graag in het weekend van 25, 26 en 27 mei! Mail voor aanmelding of extra informatie naar info@cpbuitensport.com Tot dan!

facebook.com

Touwbanen-test-team tevreden! Nu jullie nog!

facebook.com

Nu kan het nog, langlaufen in de Ardennen!

facebook.com

Het blijft maar sneeuwen! ❄️ ☃️

facebook.com

Travail en cours!

facebook.com

‘The breaking of’

facebook.com

Touwbaan toren krijgt laatste zetje!

facebook.com

U vraagt, wij draaien touw(banen)!

facebook.com

Natuurlijk is C&P aanwezig bij de stagedag van MBO Rijnland Sport en Bewegen.

facebook.com

Begin mei 2017 organiseerde Camping C&P Buitensport het eerste racefietsweekend. De mooiste routes werden ontdekt en zowel de ervaren als de kersverse racefietsers werden uitgedaagd. Na zo’n succes kunnen we niet anders dan een volgende editie plannen! Het tweede C&P Racefietsweekend zal plaatsvinden in het weekend van 4, 5 en 6 mei 2018. Iedereen die onbezorgd, maar vooral goed verzorgd wil genieten van een sportief weekend in de Belgische Ardennen is hier op de juiste plek. Aan het goede recept gaan we niet sleutelen: - Ontvangst met een welkomstdrankje - Accommodatie in onze blokhutten (2, 4 of 6 personen) - Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet en lunchpakket - Twee avonden diner (vrij+za óf za+zo) - Versnapering met thee of koffie bij terugkomst na het fietsen Wij staan wederom klaar met prachtige fietsroutes, delen graag onze ervaringen en tips en zorgen dat het zowel jullie als je fiets aan niets ontbreekt. Beschik je niet over een eigen racefiets, dan heb je de mogelijkheid om er een bij ons te huren. Nieuwsgierig naar deze activiteit? Afgelopen jaar gemist? Klaar om jezelf nog eens uit te dagen? Of gewoon zin in een gezellig weekend vol sportiviteit, Belgische biertjes en warme kampvuurtjes? Dan zien we je graag in het weekend van 4, 5 en 6 mei! Mail voor aanmelding of extra informatie naar info@cpbuitensport.com Tot dan!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Touwbanen-test-team tevreden! Nu jullie nog 😉! #cpbuitensport #buitensport #ardennen #touwbanenbouwen

Touwbanen-test-team tevreden!
Nu jullie nog 😉! #cpbuitensport #buitensport #ardennen #touwbanenbouwen
@, instagram.com

Nu kan het nog, #langlaufen in de #Ardennen ❄️ #cpbuitensport Info: Centre de ski Nordique, 6982 Samrée, La Roche-en-Ardenne, +32 (0) 84 44 43 18 Vecmont Ski, Vecmont, La Roche-en-Ardenne, +32 (0) 84 41 18 88 Pistes de Libin, 6890 Libin, La Roche-en-Ardenne, +32 (0) 61 65 57 73

Nu kan het nog, #langlaufen in de #Ardennen ❄️ #cpbuitensport  Info: Centre de ski Nordique, 6982 Samrée, La Roche-en-Ardenne, +32 (0) 84 44 43 18 
Vecmont Ski, Vecmont, La Roche-en-Ardenne, +32 (0) 84 41 18 88 
Pistes de Libin, 6890 Libin, La Roche-en-Ardenne, +32 (0) 61 65 57 73
@, instagram.com

Het blijft maar sneeuwen! ❄️ ☃️#cpbuitensport #wintersweer #ardennen #blokhut #safaritent

Het blijft maar sneeuwen! ❄️ ☃️#cpbuitensport #wintersweer #ardennen #blokhut #safaritent
@, instagram.com

Travail en cours! Nieuwe #touwbanen #buitensport #cpbuitensport

Travail en cours! Nieuwe #touwbanen #buitensport #cpbuitensport
@, instagram.com

Touwbaan toren krijgt laatste zetje! #hardwerken #buitensport #vernieuwing #houffalize #cpbuitensport

Touwbaan toren krijgt laatste zetje! #hardwerken #buitensport #vernieuwing #houffalize #cpbuitensport
@, instagram.com

Begin mei 2017 organiseerde we het eerste racefietsweekend. De mooiste routes werden ontdekt en zowel de ervaren als de kersverse racefietsers werden uitgedaagd. Na zo’n succes kunnen we niet anders dan een volgende editie plannen! Het tweede C&P Racefietsweekend zal plaatsvinden in het weekend van 4, 5 en 6 mei 2018. Iedereen die onbezorgd, maar vooral goed verzorgd wil genieten van een sportief weekend in de Belgische Ardennen is hier op de juiste plek. Aan het goede recept gaan we niet sleutelen: - Ontvangst met een welkomstdrankje - Accommodatie in onze blokhutten (2, 4 of 6 personen) - Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet en lunchpakket - Twee avonden diner (vrij+za óf za+zo) - Versnapering met thee of koffie bij terugkomst na het fietsen Wij staan wederom klaar met prachtige fietsroutes, delen graag onze ervaringen en tips en zorgen dat het zowel jullie als je fiets aan niets ontbreekt. Beschik je niet over een eigen racefiets, dan heb je de mogelijkheid om er een bij ons te...

Begin mei 2017 organiseerde we het eerste racefietsweekend. De mooiste routes werden ontdekt en zowel de ervaren als de kersverse racefietsers werden uitgedaagd. Na zo’n succes kunnen we niet anders dan een volgende editie plannen!
Het tweede C&P Racefietsweekend zal plaatsvinden in het weekend van 4, 5 en 6 mei 2018.
Iedereen die onbezorgd, maar vooral goed verzorgd wil genieten van een sportief weekend in de Belgische Ardennen is hier op de juiste plek.
Aan het goede recept gaan we niet sleutelen: - Ontvangst met een welkomstdrankje
- Accommodatie in onze blokhutten (2, 4 of 6 personen)
- Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet en lunchpakket
- Twee avonden diner (vrij+za óf za+zo)
- Versnapering met thee of koffie bij terugkomst na het fietsen
Wij staan wederom klaar met prachtige fietsroutes, delen graag onze ervaringen en tips en zorgen dat het zowel jullie als je fiets aan niets ontbreekt. Beschik je niet over een eigen racefiets, dan heb je de mogelijkheid om er een bij ons te...
@, instagram.com

#houfalize #engreux #ardennen #mystic #beautiful #nature #naturephotography #walking #hiking #outdoors

#houfalize #engreux #ardennen #mystic #beautiful #nature #naturephotography #walking #hiking #outdoors
@, instagram.com

With Marnick and his big nephew in our cabin in the woods ❤️❤️❤️ #qualitytime #happyfamily #happylife #relax #yogamom #yogamama #family #familie #marnick

With Marnick and his big nephew in our cabin in the woods ❤️❤️❤️ #qualitytime #happyfamily #happylife #relax #yogamom #yogamama #family #familie #marnick
@, instagram.com

Hij is weer klaar, een verse pan huisgemaakte Snert!#winter #houffalize #Ardennen #cpbuitensport

Hij is weer klaar, een verse pan huisgemaakte Snert!#winter #houffalize #Ardennen #cpbuitensport
@, instagram.com

❄️ Fijne feestdagen voor iedereen! 🎄#kerst #vakantie #familie #vrienden #cpbuitensport

❄️ Fijne feestdagen voor iedereen! 🎄#kerst #vakantie #familie #vrienden #cpbuitensport
@, instagram.com

I love weekends!! #friends #drinks #campfire #coffee #intothewild #intothewoods #forest #whiskey #beer #specialbeer #belgium #ardennen #outdoor #cabininthewoods #enjoinglife #hiking #wanderlust

I love weekends!! #friends #drinks #campfire #coffee #intothewild #intothewoods #forest #whiskey #beer #specialbeer #belgium #ardennen #outdoor #cabininthewoods #enjoinglife #hiking #wanderlust
@, instagram.com

Wie gaat er dit jaar voor ons Winter-menu? #kerst #winter #lekkereten #gezelligheid #cpbuitensport

Wie gaat er dit jaar voor ons Winter-menu? #kerst  #winter #lekkereten #gezelligheid #cpbuitensport
@, instagram.com

❄️ We hebben weer een mooi #winters #weekend in #Houffalize bij #CPBuitensport ☃️ Bij jullie ook? #tree_magic

❄️ We hebben weer een mooi #winters #weekend in #Houffalize  bij #CPBuitensport ☃️
Bij jullie ook? #tree_magic
@, instagram.com

Ook tijdens het klussen is #veiligheid een #noodzaak #oordoppenopmaat #2pluxx_nl bedankt! #repost

Ook tijdens het klussen is #veiligheid een #noodzaak #oordoppenopmaat #2pluxx_nl bedankt! #repost
@, instagram.com

Super leuke foto's ontvangen van de werknemers van camping c&p buitensport in Houffalize. Bedankt jongens en succes met bouwen in en tussen de bomen! #oordoppenopmaat #buitensport #earplugs #outdoor

Super leuke foto's ontvangen van de werknemers van camping c&p buitensport in Houffalize. Bedankt jongens en succes met bouwen in en tussen de bomen!

#oordoppenopmaat #buitensport #earplugs #outdoor
@, instagram.com

Quiz