Top Local Places

Baby Groothandel

Bronstraat 5, Hoegaarden, Belgium
Pregnancy Care Center

Description

ad

Uw groothandel voor ecologische luiers, accessoires en unieke babyartikelen. Ons assortiment: artisanaal gemaakte babyartikelen.

Ecologie en duurzaamheid zijn onze kernwoorden en wij proberen die te vertalen in onze producten en in onze service. Daarom werken wij samen met verschillende lokale ateliers.

Duurzaamheid: omdat wij de personen achter de schermen zeer goed en persoonlijk kennen, kunnen wij met zekerheid zeggen en garanderen dat onze ateliers hoog kwalitatief handwerk afleveren en dit in een duurzaam en eerlijk karakter.

Ecologie: omdat wij werken met producten van eigen (of naburige) bodem, proberen we er voor te zorgen dat onze ecologische voetafdruk laag blijft. Zeker te onthouden is dat wij er op toezien dat de producten niet nodeloos verpakt worden. De was- en verzorgingsproducten zijn verpakt in natuurlijke materialen en er is een mogelijkheid tot navullen of tot het ontwikkelen van andere navultechnieken.

Dezelfde ecologische en duurzame maatstaven worden door onze ateliers doorgetrokken naar hun keuzes in de verschillende grondstoffen.

Onze ateliers zijn:

(i) voor de luiers en toebehoren en kraamgeschenken: Mama's en Kindjes (BE);
(ii) voor was- en verzorgingsproducten: Zuivere Zeep (NL);
(iii) voor broekjes, toiletzakjes en schoudertassen: Miss A & Mister J (BE)
(iv) poppen, zonnehoedjes en kraamgeschenken: Het Haakbeest (BE).

Voor bovenvermelde merken/ateliers is Babygroothandel de exclusieve verdeler.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vanaf 1 maart kan je ook #verpakkingsvrij winkelen bij Kabas in Mechelen. Je kan bij hen ook terecht voor de producten van Mama's & Kindjes en Zerah! http://www.dekabas.be/

Timeline Photos
facebook.com

Het belang van huid op huid contact

Het belang van huid op huid contact Een artikel over de positieve effecten van huid op huid contact. Heel goed voor de melkproductie, maar ook voor nog veel meer lichaamsfuncties van de baby. via Kenniscentrum Borstvoeding

facebook.com

Quiz

NEAR Baby Groothandel