Top Local Places

Chateau d'Hamont

Korpse Straat 91, Herk-de-Stad, Belgium
Retirement & Assisted Living Facility

Description

ad

Rustig in het groen gelegen gerestaureerde vierkantshoeve ‘‘Chateau d’Hamont’’ uit de    18° eeuw, gelegen aan de Melsterbeek in ‘Donk’ Herk de Stad, Korpsestraat 91, op een domein van 21 hectaren park en bos.
We hebben ons project kleinschalig opgevat om het unieke en de eigenheid van dit wonen en de omgeving te benadrukken. Er zijn maximum 14 wooncomplexen ter beschikking, 9 assistentie woningen en 5 rustoordbedden.
Het straalt een familiale sfeer uit in een warm kader. Er is veel aandacht gegaan naar de restauratiewerken met respect voor bestaande structuren en volumes. Je kan dit bewonderen in de schitterende tiende schuur die zijn volledige authenticiteit behouden heeft. In deze mooie schuur is er plaats voor een brasserie en eventuele feestjes waar de bewoners en de buurt gebruik kunnen van maken.
In residentie Chateau d’Hamont staat u als bewoner centraal.
U bent onze gast.
Wij respecteren uw privacy, bewegingsvrijheid, persoonlijke behoeften en uw wensen.
Wij zullen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid jullie wensen en behoeften noteren en bespreken om er voor te zorgen dat de gewenste dienstverlening voor u geregeld wordt.
Het is de bedoeling dat jullie bij ons kunnen blijven wonen ook als de behoefte aan zorg voor één of beide bewoners vergroot of verandert. Door de verschillende dienstenpakketten die wij aanbieden en de rustoordbedden die we ter beschikking hebben kunnen wij deze garantie geven.

Klant is hier koning.
Wij streven ernaar dat uw verblijf  bij ons zoveel mogelijk aansluit bij het dagelijkse leven dat u kent, zodat het voor u uw thuis zal worden.

Ons gezin en enkele medewerkers zullen steeds voor u klaarstaan. Zij zullen ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk uw zelfstandigheid kan behouden of met de beste zorgen omringd wordt. Uw vrienden en familie zijn steeds welkom. Net zoals thuis kiest u zelf wanneer ze op bezoek komen. U kan hen ontvangen waar u wenst: in uw woning of kamer, in de gemeenschappelijke-en ontspanningsruimten, op de terrassen van de binnentuin of zelfs in het prachtige park op een bank onder een boom of bij de vijver.
Er is zelfs een mogelijkheid om mee te helpen in de groentetuin en in de fruitteelt.

Zowel binnen als buiten Chateau d’Hamont zullen regelmatig activiteiten georganiseerd worden: gymnastiek, dansavonden, wijn degustaties, kaartavonden, petanque, voordrachten, concerten, tentoonstellingen en zelfs uitstappen en reizen. Dit is maar een kleine greep uit ons ruime activiteitenaanbod. Wij staan open voor ideeën en voorstellen van elke bewoner.
Om dit kwaliteitsvolle wonen te kunnen bevestigen zullen we steeds peilen naar de tevredenheid van onze bewoners. Op basis van de resultaten investeren we in verbeteringen en innovatie om zo onze infrastructuur, zorg en dienstverlening te perfectioneren.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Er is een stand vrijgekomen op onze kerstmarkt van dit weekend. Wil jij nog graag deelnemen stuur me dan snel een pb voor meer informatie. De eerste die toezegt heeft de stand.

facebook.com

Ook dit jaar organiseren wij onze kerstmarkt 'kerst in het park'. Wij zijn trots om onze vierde editie te mogen aankondigen. Iedereen is welkom om te komen genieten van onze heerlijke appelbeignets, pannekoeken, hamburgers en niet te vergeten jenevers en gluhwein. Terwijl jullie van dit lekkers genieten kunnen jullie rondsnuffelen tussen de kraampjes waar men allerlei te koop aanbied. (Keramiek, juwelen, zelfgemaakte kerstversiering, mutsen, sjaals en veel meer). Tot dan!!

facebook.com

Ben jij opzoek naar een mooie en unieke locatie voor een speciale gelegenheid zoek dan niet verder. Wij hebben twee prachtige ruimtes ter beschikking voor allerhande gelegenheden: communiefeesten, trouwfeesten, babyborrels, verjaardagen, vernissages, bedrijfsvoorstellingen,... Voor meer informatie neem contact op met Anneleen via mail info@chateaudhamont.be of 0491447107.

facebook.com

Wij zijn opzoek naar een zorgkundige om ons team te versterken. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en kan jij snel bij ons starten neem dan contact op via mail info@chateaudhamont.be of op 0491447107 voor meer info. Groeten van het Chateau d'Hamont team!!

facebook.com

Wij zijn nog opzoek naar een kerstman voor op onze kerstmarkt 10 en 11 december. De kerstman heeft zijn eigen kersthuis waar de kinderen foto's kunnen gaan maken en deelt lolly's uit. Voor meer info stuur privé bericht of mailtje naar Info@chateadhamont.be.

facebook.com

Kerstmarkt 'kerst in het park'

Dit jaar organiseren wij onze derde editie van onze kerstmarkt 'kerst in park' op 10 en 11 december te Korpse Straat 91 in Donk (Herk-de-Stad). In het park van het kasteel van Hamont. Prachtig gelegen rond de vijver. Een zeer unieke kerstsfeer.

Kerstmarkt 'kerst in het park'
facebook.com

Allemaal kijken! Vanaf volgende week komen we een hele week met ons zorgproject Chateau d'Hamont bij iedereen beroemd op TV. Elke dag om 19u40 op een. Groetjes!

facebook.com

Wij zijn dringend opzoek naar een zorgkundige voor 23 uren per week. Het is belangrijk dat je zeer flexibel bent en past in onze visie. Diploma zorgkundige vereist. Werkervaring is niet van belang. Meer info via info@chateaudhamont.be of op 013304950.

facebook.com

Quiz