Top Local Places

VC Herentals

herenthoutseweg 118, Herentals, Belgium
Sports & Recreation

Description

ad

dit is de facebookpagina van vc herentals, de club vant stad. waar provinciaal voetbal met gediplomeerde trainers een hoog niveau nagestreefd wordt

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Technische training met Roger Dierckx

facebook.com

facebook.com

Beste clubleden, bestuur, ouders, spelers, vrijwilligers,... Naar aanleiding van onze eindejaar actie die wij van VC Herentals samen met Vegas Beautiful Emotion Belgium organiseren, zouden wij jullie vriendelijk willen uitnodigen voor een kennismakingsavond met de producten en pakketten die wij zullen aanbieden ter gelegenheid van de eindejaarsperiode dit ten voordele van VC Herentals. Deze zal doorgaan op maandag 13 november 2017 om 18.30 u in de kantine van VC Herentals. Iedereen van harte Welkom!!!

facebook.com

Enkele foto's van het sjotterbaktornooi

facebook.com

Onze nieuwe mascotte.

facebook.com

Beste ouders, grootouders en supporters. Op 31 oktober vinden naar traditie de VC Vuurkorffeeesten plaats, een avond vol animo. We hebben onze jeugdploegen die het tegen elkaar opnemen tijdens een voetbalmatch op ons kunstgrasplein, gevolgd door een heuse competitie op de sjotterbakken, Deze wedstrijdjes worden bekampt door ploegen die zich hiervoor inschrijven. Om deze avond vlot te laten verlopen hebben we hieraan een strikte uurregeling verbonden die je hieronder kan raadplegen, we vragen dan ook aan de trainers of ploegverantwoordelijken om dit zo correct mogelijk op te volgen. Het programma ziet er als volgt uit: 17,45 h tot 18,30 h Spelen de U7, U8, U9 en de U12 hun match. 18,35 h tot 19,20 h Spelen de U11 en de U15 hun match. Vanaf 19,00 h beginnen de wedstrijdjes op de sjotterbakken , beginnend vanaf de U7 zo verder in volgorde en naargelang de aantal inschrijvingen. Durf de challenge aan en kroon je tot de. “ SJOTTERBAK CHAMP “ VC Event team.

facebook.com

VC Herentals bedankt al de medewerkers en eters die er voor gezorgd hebben dat het jaarlijks mosselfeest weer een succes was.

facebook.com

Bedankt novatech/tec7 voor de opwarmingsshirt van onze u12

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz