Top Local Places

BalanCirk

waterleliestraat 31, Hasselt, Belgium
Nonprofit Organization

Description

ad

We zijn een circusatelier in Hasselt, Genk, Sint-Truiden en Borgloon. Ook kan je ons boeken voor animaties, workshops en/of (vuur)shows.  We zijn een circusatelier in Hasselt, Genk, Sint-Truiden en Borgloon. Ook kan je ons boeken voor animaties, workshops en/of (vuur)shows.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De nieuwe circuskampen van de krokus, paas en zelfs zomer vakantie staan online! Dit jaar is er zelfs een circomotoriek kamp (paasvakantie) en multi kamp (zomervakantie) in eigen beheer! Kijk snel op http://balancirk.be/kampen-stages en schrijf in!

facebook.com

De warme foto van afgelopen nieuwjaarsreceptie. Binnenkort komen de foto's online! Bedankt aan iedereen die aanwezig was!

facebook.com

!!! LAATSTE KANS !!! Jongleren! Iedereen kan het leren. Sommigen al wat sneller dan anderen, maar dat is niet zo belangrijk. Ben je gebeten door de jongleermicrobe? Wil je graag, maar weet je niet goed hoe (verder)? Specialist terzake Hans Nickmans geeft vanaf de 23e januari een nieuwe lessenreeks Jongleren. Zowel beginnende als gevorderde jongleurs van alle leeftijden zijn hier welkom. Op een boeiende en afwisselende manier laat Hans jullie in 7 lessen je grenzen verleggen in het gooien, vangen, manipuleren.. Elke dinsdag van 20u00 tot 21u30 vanaf 23 januari tot en met 13 maart. Jongleren stimuleert de oog-hand-coordinatie, reflexen, en is gewoon verslaaaavend fijn om mee bezig te zijn! De lessen willen we aanpasssen aan de vraag of behoefte van de groep zodat er het maximum uit de lesjes gehaald kan worden en je met een rugzakje aan nieuw tips verder kan oefenen. Inschrijven kan nog tot vrijdag 19 januari 2018 op http://balancirk.be/circusschool/inschrijven-2017-2018

facebook.com

Deze zondag tussen 14u en 17u actieve inhuldiging van het nieuwe jaar in circus-stijl! De nieuwjaarsreceptie van BalanCirk in het atheneum! naast een hapje of drankje is dit het plan voor de komende zondag.. we zien het groot en gezellig, dus wees talrijk! De uitdaging is 4 verdiepen, eentje meer dan vorig jaar ;-) like and share, or just be there!

facebook.com

facebook.com

Prettige feesten gewenst van het hele BalanCirk team!

facebook.com

Wij zoeken enthousiaste en gedreven bestuurders (m/v/x) om de Raad van Bestuur te versterken. Meer info over de inhoud van de functie of hoe kandideren vind je op http://balancirk.be/58-vacature-leden-raad-van-bestuur

facebook.com

Tussen de 2 shiften van de afgelopen spaghettidag moesten we ons kunnen bezighouden. Waarom dan niet ons logo opbouwen met dominoblokken. Altijd plezier verzekerd! #domino #balancirk #wearebalancirk #wijblijvenaltijdkind

facebook.com

Het is vandaag 'internationale dag van de vrijwilliger'! Zonder jullie hulp zou BalanCirk niet zijn wat het vandaag is. 1.000.000 keer bedankt voor al jullie inzet en hulp!

facebook.com

Op 4 november is BalanCirk met 10 man naar Maastricht gereden om deel te nemen aan een workshop Acro. Deze werd georganiseerd door een bevriend circusatelier in Maastricht. Super leerrijke dag gehad. Beleef het zelf ook even mee met de foto's. Dank u Ebbe Vandenberghe voor het maken van de foto's!

facebook.com

Grijp de kans om 7 weken je te verdiepen in acroportee. Je hoeft zeker geen spierbonk of ballerina te zijn om op deze plezante manier je eigen lichaam beter te leren kennen en gebruiken. Aan de hand van basis-duo of -trio oefeningen wordt je vertrouwen en samenwerking op de proef gesteld. Naargelang de interesse van de groep kan er verder gewerkt worden richting acroyoga toestanden, meer explosievere banquine of " toss the girl" tricks. Deze module duurt 7 dinsdagen van 21 november tot en met 16 januari 2018. Inschrijven kan ook nog altijd via onze website.

facebook.com

Deze muis is zojuist gevonden tijdens onze spaghettidag. Ben je of ken jij de eigenaar? Laat het ons weten. Hij kan afgehaald worden tijdens één van onze lessen in het atheneum.

facebook.com

Quiz