Top Local Places

BIB Hamme

Achterthof 94, Hamme, Belgium
Library

Description

ad

Bibliotheek HAMME De Gemeentelijke Openbare Bibliotheek van HAMME is vrij toegankelijk voor iedereen, zij is een democratische instelling. Haar collecties boeken, tijdschriften en audiovisuele materialen, haar dienstverlening en haar uitbreidingsactiviteiten worden in een geest van objectiviteit aangepast aan al de behoeften, aan ontwikkeling, opvoeding, informatie van de gehele bevolking.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Morgen schaakles in de bib Hamme om 14u00. Lesgevers Ina Van Dyck​ en Gaspard Bosteels​ verwachten je en popelen om tips en strategieën met je te delen. Nieuwe leerlingen kunnen ook ten allen tijde aansluiten. De lessen zijn op maat van beginnende schakers. Leeftijd speelt geen rol. Kom het gewoon eens proberen en hou het hoofd koel!

facebook.com

Let it snow, let it snow, let it snow ... er dwarrelen hier tal van nieuwe cd's naar beneden ....

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Sint is verdwenen. De hulppietjes van Sint-Pieter trokken op pad om Sinterklaas terug te vinden. In de bib vonden ze een handschoen van de Sint.

facebook.com

Vandaag de start van Taalpunt Nederlands. Ook BIB Hamme doet mee.

facebook.com

Welkom op het laatste voorleesuurtje van het jaar. Dit op woensdag 6 december van 15u tot 16u. Nonkel Sus leest de grappigste verhalen van de Sint en koning winter, mooi verpakt in een jasje humor. Mehtap maakt samen met jullie een winters kunstwerkje. Schrijf jullie snel in via bibliotheek@hamme.be of tel 052/ 47 92 20 Ook de verpleegkundigen van K&G zijn die namiddag aanwezig in de bib. Ze vertellen jullie meer over de zindelijkheidtraining. (Groot)ouders, opvoeders, pleegouders,... geven ze graag meer informatie.

facebook.com

Vandaag ontvingen twee leerlingen van de schaakklas in de bib hun diploma nadat ze vorige week met succes een officieel schaakexamen aflegden. Luca heeft Stap 1 afgelegd en Melih heeft Stap 2 bereikt. Proficiat, jongens!

facebook.com

Deel jouw mening in onze babbelbox! Nog tot 18 december t.h.v. het gemeentehuis. #babbelbox # parkeren #mobiliteit #Hamme

facebook.com

Morgen om 14u00 schaakles in de bib. Gelieve niet je kat te sturen! :-) We zitten in het lokaal op de eerste verdieping. Nieuwe leerlingen kunnen steeds aansluiten zonder voorkennis of ervaring. Onze schaakleraars Gaspard Bosteels en Ina Van Dyck nemen je onder hun hoede en leren je iedere week een beetje beter schaken. Heel leuk voor klein en groot!

facebook.com

Quiz