Top Local Places

KIT III Meubelen

ANTWERPSESTEENWEG 102A, Ghent, Belgium
Furniture Store

Description

ad

Wij zijn een echte familiezaak. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken in een zeer snel evoluerende markt.Rechtstreeks van fabriek naar klant! KIT 3 MEUBELEN, Buitengewoon voordelig!
Wij zijn een echte familiezaak. Gebouwd op traditie, de blik gericht op vernieuwing. Menselijke warmte en respect staan bij ons centraal. Dat voel je zodra je bij ons binnenstapt. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken in een zeer snel evoluerende markt. Vandaar onze visie :
Rechtstreeks van fabriek naar klant !
1. Bij ons krijg je gegarandeerd de beste prijs.
Wij werken rechtstreeks met de fabrikant en dit maakt ons uniek. Tevens hebben we alles in stock en dit versnelt de levering. de beste voorwaarden en daar geniet jij, als klant, maximaal van. Bij ons koop je dus altijd aan de laagste prijs. De meeste artikelen die wij hebben vind je niet omstreken GENT.
2. Bij ons vind je de grootste keuze.
Door op dergelijke schaal te werken, hebben wij ook het ruimste aanbod ter beschikking. Met de grootste variëteit aan merken en de mooiste collecties, die vaak exclusief bij ons te verkrijgen zijn. Voor elk budget garanderen wij de grootste kwaliteit. En wil je toch een andere opstelling, een andere kleur, een ander programma dan wat je in onze toonzaal ziet? Dan bestellen we het toch gewoon.
3. Bij ons krijg je het beste advies.
Het geschikte kleurenpalet, de juiste invulling van de beschikbare ruimte, een verrassend accessoire... Onze vakspecialisten staan klaar met raad en daad voor de inrichting van jouw interieur. Zij helpen je trouwens ook met veel plezier verder met advies over het onderhoud van het hout, het leder, de matras...

4. Wij leveren en monteren bij je thuis.
Geen gedoe met het lenen van bestelwagens en ladderliften, ingewikkelde plannetjes en ontbrekende schroeven. Jouw meubelen worden thuis netjes afgeleverd en gemonteerd, indien je dit verkiest. De exacte voorwaarden bespreek je best met de verkoper.
5. Wij geven een persoonlijke service om u tegen te zeggen.
Deskundig advies op topniveau, levering aan huis, montage door vakmensen ter plaatse, een hersteldienst, een excellente dienst na verkoop... ‘Full service’ dus, en dat mag je bij KIT 3 MEUBELEN letterlijk nemen. Wij zijn dan ook steeds bereikbaar voor vragen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ELKE WEEK KRIJGEN WE NIEUWE ARTIKELEN BINNEN. KOM ONZE NIEUWE ASSORTIMENT BEKIJKEN IN ONZE 4 WINKELS. LEVERING BINNEN 7 DAGEN. Alles op stock! Op=op‼️‼️

facebook.com

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

LENTEACTIES💐💐💐💐

facebook.com

Quiz

NEAR KIT III Meubelen