Top Local Places

Kempen werkt

Werft 28, Geel, Belgium
Company

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Pokemon GO Lurewerkbar

Pokémon vangen én sleutelen aan je sollicitatievaardigheden? Deze avond kan het allemaal tijdens Pokémon GO Lurewerkbar van SBS Skill BuilderS @ De Waai Geel !

Pokemon GO Lurewerkbar
facebook.com

Timeline Photos

Bedankt aan iedereen om er te zijn!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Jobbeurs 'Kempen Werkt' toont de weg.

Timeline Photos
facebook.com

Deze boekjes krijgen jullie bij het onthaal. Wat staat er juist in: - een plannetje met de standhouders - de diverse vacatures per bedrijf - tips en tricks om te solliciteren - informatie over loopbaanbegeleiding - een overzicht van onze verschillende kantoren. Tot morgen!

Deze boekjes krijgen jullie bij het onthaal. Wat staat er juist in: 
- een plannetje met de standhouders
- de diverse vacatures per bedrijf
- tips en tricks om te solliciteren
- informatie over loopbaanbegeleiding
- een overzicht van onze verschillende kantoren. 

Tot morgen!
facebook.com

Photos from Kempen werkt's post

Tijdens onze jobbeurs kan je ook enkele boeiende gastsprekers aan het woord horen. 14u: "De positieve impact van stages en sociale media op jouw carrière" - door Hanne Van den Abeele, Gentse blogster. 16u: "Digitale portfolio voor jongeren, dé ideale manier om op te vallen bij werkgevers" - door Tanja Camps en Xavier Eelen, medewerkers Digidak.

Photos from Kempen werkt's post
facebook.com

Op onze jobbeurs zijn er heel wat uitzendkantoren aanwezig. De vacatures die ze bij hebben zijn heel divers. Voor ieder wat wils dus. Maar hoe pak je dat contact met uitzendkantoren nu aan? Hier enkele tips: - Zorg ervoor dat ze jouw gezicht en naam kennen. Ben je al ingeschreven bij heel veel uitzendkantoren? Ga er toch nog eens langs en leg opnieuw uit wat voor een job je graag zou willen doen. - Vraag visitekaartjes. Op deze manier heb je een contact gelegd en kan je na de beurs terugbellen naar deze persoon om verder in te gaan op jouw profiel. - Zet zelf de eerste stap en toon dat je gemotiveerd bent. Eventueel kan je op voorhand al eens op zoek gaan naar de vacatures die momenteel open staan bij de diverse uitzendkantoren. Breng ze mee naar de jobbeurs en je laat meteen merken dat je gemotiveerd bent om te gaan werken. - 'Wachten' bestaat niet tijdens het solliciteren. Blijf verder zoeken, bel zelf terug naar uitzendkantoren om de stand van zaken te bevragen. Persoonlijk contact is énorm belangrijk. Succes!

facebook.com

Kempen werkt

Famoco, een bedrijf uit Parijs, wil uitbreiden naar België. Hiervoor zijn ze op zoek naar mensen die in de IT willen werken. Twijfel je een beetje over jouw kennis Frans? Geen probleem, ze communiceren voornamelijk in het Engels. Waag je kans en neem zeker al eens een voorbereidend kijkje op hun website: www.famoco.com

facebook.com

Timeline Photos

Wij zijn er helemaal klaar voor! Indien jullie vragen zouden hebben, mogen jullie altijd aan onze mouw trekken. We staan jullie graag met raad en daad bij. Tot dinsdag!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nog 6 dagen te gaan! Ons team zit in de laatste onderhandelingen voor nog enkele bedrijven een plaats te geven op onze jobbeurs. Voor jullie meer kans dus om interessante vacatures tegen te komen. Wisten jullie trouwens dat ACV ook aanwezig gaat zijn op onze beurs? Niet alleen om info te verschaffen, maar ze zoeken heel wat nieuwe medewerkers binnen hun team. Interesse? Ga zeker eens langs bij hun stand.

Timeline Photos
facebook.com

Pepsi Max - OFFICE INTERVIEW Ad [HQ version]

Zo doe je het best niet op 24 mei...

facebook.com

Timeline Photos

Ooit al eens gedacht aan een digitaal portfolio als CV? Dan ga je pas opvallen bij een werkgever want weinig mensen gebruiken dit. Op onze jobbeurs zal Digidak om 16u hierover een workshop geven. Verleg je grenzen en ga de uitdaging aan! Meer info kunnen jullie verkrijgen aan onze infostand.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nog exact 2 weken te gaan! Op de jobbeurs zullen er meer dan 50 verschillende openstaande vacatures zijn. Breng dus zeker genoeg CV's mee. Ben je niet zo zeker over jouw CV? Kom langs bij de SBS-stand en wij bekijken hem graag eens voor jou.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz