Top Local Places

La Brindille

Rue Petite Enneille 46, Durbuy, Belgium
Vacation Home Rental

Description

ad

Vakantiewoning la Brindille is een gezellige nieuwbouw-woning in het prachtigste deel van de ardennen, de valei van de Ourthe op grondgebied Durbuy. La Brindille ligt in het prachtigste deel van de ardennen, in de valei van de Ourthe op het grondgebied van Durbuy. De rivier ligt op wandelafstand van een paar minuutjes. Langs de Ourthe loopt een heerlijke wandeling van 6 km Durbuy-Barvaux, geschikt voor jong en oud, midden in de natuur. Naast de vakantiewoning begint ook een prachtig wandelpad naar het 'bois d'Enneille', waar je uren kan in wandelen. Voor de fietsers/mountainbikers zijn er vlakbij tientallen routes.

De faciliteiten laten een verblijf van 8 personen toe. De vakantiewoning is een nieuwbouw-woning, waarvan de benedenverdieping uitgerust is met een zeer ruime living, eetruimte en keuken. Op het gelijkvloers zijn ook 2 slaapkamers met dubbel bed en 2 badkamers. De eetruimte kijkt uit op een ruim zuidgericht terras, die uitgerust is met tuintafels en stoelen, een ruime luifel, parasol, ligstoelen, zitbanken en barbeque en omheind is met kastanjehout. De bovenverdieping zijn 2 mezzanine kamers, elk apart bereikbaar met een gemakkelijke trap. De rustige ligging - doodlopende weg op de Ourthe - draagt bij tot de charme van de villa alsook de moderne, doch warme inrichting. Huidieren zijn niet toegelaten, tenzij u uitdrukkelijke toestemming krijgt van de eigenaars.

U kunt de beschikbaarheid van de vakantiewoning nakijken op deze website (http://www.labrindille.be/beschikbaarheid/). De in het rood aangeduide data zijn zoiezo niet meer beschikbaar. Data die niet in het rood aangeduid zijn, kunnen op dat moment wel al aangevraagd zijn of door iemand anders in optie genomen zijn. De beschikbaarheids kalender is dus slechts een hulpmiddel.


Boeken: Aanvraag tot boeken gebeurt via het invulformulier op www.labrindille.be/contact of via 0032(0) 483 04 43 34. De eigenaar contacteert u zo snel mogelijk en stuurt een huurcontract op. Pas na het terugsturen van het ondertekend huurcontract en de betaling heeft u de vakantiewoning officieel geboekt.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

La Brindille

La Brindille
facebook.com

La Brindille's cover photo

La Brindille's cover photo
facebook.com

Vakantiewoning la Brindille

Vakantiewoning la Brindille
facebook.com

La Brindille

La Brindille
facebook.com

Quiz