Top Local Places

Bostoen

Koninginnelaan 2 bus 3, Drongen, Belgium
Construction Company

Description

ad

We realiseren voor iedereen een warme thuis door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden. Volg ons voor de laatste bouwinfo, inspiratie en tips! “Rentrer chez soi”, de Fransen zeggen het zo mooi. Ze gaan niet naar huis, maar komen tot zichzelf. En zo verwoorden ze precies wat wij bedoelen met thuiskomen.

Dat iedereen mag thuiskomen is onze drijfveer. Hoe we dit waarmaken? “Door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden met passie en respect voor mens en milieu.” Of het nu een projectwoning, een appartement of een nieuwbouw op jouw grond is, iedereen verlangt immers naar die ene thuis waar je geschiedenis kan schrijven.

Een thuis waar verhalen kunnen ontstaan, waar je je kan omringen met je vrienden en familie. Dat ene nest dat helemaal in het teken staat van jouw behoeftes en dromen. Een bron van jeugdherinneringen: jouw eigen kamer, de keuken die je omarmt met de geur van nostalgie, … Zeg maar: een echte thuis van liefde, rust en geluk.

Al meer dan 40 jaar zijn passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de leidraad in ons familiebedrijf.

Door de steeds veranderende wereld zijn onze uitdagingen bovendien niet min. Ze brengen maatschappelijke evoluties op gang die een aanzienlijke impact hebben op gezondheid, energie, huisvesting, veiligheid en mobiliteit.

Ook voor onze partners en medewerkers koesteren we een persoonlijke en professionele sfeer zodat ze zinvol meerwaarde kunnen leveren en met “goesting” komen werken. Verbondenheid, waardering en bezieling staan centraal. Wij vormen een gemeenschap van flexibel en gedreven medewerkers die stuk voor stuk hun verantwoordelijkheid opnemen voor de volgende generaties.


Francis Bostoen wou reeds in 1973 huizen bouwen voor iedereen. Meer dan 40 jaar later keren we terug naar de essentie, naar de oorspronkelijke gedachte, mits één kleine nuance.

We bouwen niet zomaar een huis maar een thuis. We plaatsen de “T” vóór het huis omdat iedereen op zoek is naar die ene plek waar het puurste geluk kiemt: “Thuiskomen”.

“Wonen, bouwen, samenwerken en met goesting werken bij Bostoen, dat is eenvoudigweg thuiskomen”.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Geen betere manier om je zondag te spenderen dan door je te laten inspireren in onze kijkwoningen en kijkappartementen. Ontdek alle geopende locaties deze namiddag op www.bostoen.be/agenda. Tot straks! 🏡 #opendeurdag #welkom

facebook.com

We ontvangen je nog tot 4 maart op onze stand om er samen op zoek te gaan naar jouw nieuwe thuis. Kom langs en profiteer hier bovendien van onze Batibouw-actie.

facebook.com

Morgen gaat Batibouw voor het grote publiek van start. Waarom je zeker eens bij Bostoen moet langskomen? Hierom ⬇️ Livios #Batibouw #BrusselsExpo

facebook.com

Hoera, Batibouw is gestart! Kom langs en profiteer hier van onze Batibouw-actie. Je vindt ons in paleis 8, stand 8214. Ook AVS kwam al eens luisteren. :) #Batibouw #BrusselsExpo

facebook.com

Wow, al 1500 likes! Dank je wel allemaal voor jullie interesse. Dat verdient een dikke duim van onze werkmannen. 👍

facebook.com

Proficiat, Jana en Dylan! Jullie zijn voortaan de trotse eigenaars van deze nieuwbouwwoning in #Ophasselt. Bedankt om ons deze leuke foto van jullie nieuw nestje te bezorgen :) #topklanten

facebook.com

Om het nieuwe jaar goed in te zetten, verwelkomen we je dit weekend in onze kijkwoningen, kijkappartementen, of instapklare woningen. Er is zeker eentje open in jouw buurt. Kom langs en laat je inspireren... Samen gaan we op zoek naar je nieuwe warme thuis in 2018. Alle info en opendeurdagen op https://www.bostoen.be/agenda. Tot dan!

facebook.com

facebook.com

We gaan er tijdens het jaarlijkse kerstverlof even tussenuit van vrijdag 22 december tot zondag 7 januari 2018. We blijven bereikbaar op 09 216 16 16. Ook onze bouwadviseurs blijven de komende periode bereikbaar - enigzins in beperkte mate - om jou zo goed mogelijk bij te staan in de zoektocht naar je nieuwe warme thuis in 2018. We wensen je in het nieuwe jaar een warme thuis waar rust, liefde, geluk en jonge dromen ontstaan. Prettige feesten!

facebook.com

En wij hebben een leuk woonproject in deze gemeente! :) #oostkamp

facebook.com

Ontdek onze NIEUWE WEBSITE www.bostoen.be! 😁 Een nieuw fris design met uitgebreidere zoekmogelijkheden in ons nieuwbouwaanbod en geoptimaliseerd voor mobiel surfen. Lees er meer over op https://www.bostoen.be/nieuws/bostoen-lanceert-nieuwe-website

facebook.com

Proficiat, Ann en Eddy! Wij wensen jullie veel geluk met jullie nieuw appartement in onze Residentie Hippos II te #Waregem. We zijn er zeker van dat jullie van jullie nieuwe warme thuis zullen genieten! :) #thuiskomendasbostoen #tevredenklanten

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

#reportagefotografie #bostoen

#reportagefotografie
#bostoen
@, instagram.com

Love my new ride! 🚗👍#audi#sportline #newride#cruisin#happylife#sunnyday#bostoen#realestate

Love my new ride! 🚗👍#audi#sportline #newride#cruisin#happylife#sunnyday#bostoen#realestate
@, instagram.com

Quiz

NEAR Bostoen