Top Local Places

Kinesitherapie Bouquetstraat Diepenbeek

Bouquetstraat 107, Diepenbeek, Belgium
Medical Company

Description

ad

Welkom op onze facebook pagina.
Wij zijn een toffe groepspraktijk met 4 gemotiveerde kinesitherapeuten. Naast de kiné bieden we ook paarden therapie aan. Wij zijn een groepspraktijk met 4 gemotiveerde kinesitherapeuten, die graag op een doelgerichte en persoonlijke manier werken en waarbij we 30minuten met onze patiënt bezig zijn.
U kan bij ons terecht voor algemene revalidatie maar ook voor gespecialiseerde behandelingen.
Indien nodig komen wij ook aan huis.

Wij luisteren naar uw verhaal en trachten op basis hiervan een persoonlijk behandelingsschema op te stellen.

Overkoepelend bieden wij ook nog hippotherapie aan voor personen met een fysieke of verstandelijke handicap, mensen met een gedrag-, leer- of ontwikkelingsstoornis of met psychische problemen.

Op onze website www.overarchingprojects.be vindt u meer informatie over ons team, de werking van onze praktijk, behandelingen en oefentherapie.

KATELIJNE CIELEN 0498 54 54 61
ILSE MOERMANS  0473 26 57 04
LINE VANDERMEEREN 0498 51 69 46
EMILIE WEYENS 0498 52 23 81

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

https://m.youtube.com/watch?v=xKZqQhdDJpU

facebook.com

Welkom op onze facebookpagina! Wij zijn een groepspraktijk met 4 gemotiveerde kinesitherapeuten, die graag op een doelgerichte en persoonlijke manier werken en waarbij we 30minuten met onze patiënt bezig zijn. U kan bij ons terecht voor algemene revalidatie maar ook voor gespecialiseerde behandelingen. Indien nodig komen wij ook aan huis. Wij luisteren naar uw verhaal en trachten op basis hiervan een persoonlijk behandelingsschema op te stellen. Overkoepelend bieden wij ook nog hippotherapie aan voor personen met een fysieke of verstandelijke handicap, mensen met een gedrag-, leer- of ontwikkelingsstoornis of met psychische problemen. Op onze website www.overarchingprojects.be vindt u meer informatie over ons team, de werking van onze praktijk, behandelingen en oefentherapie.

facebook.com

Wij zijn dit jaar ook terug te vinden in het ZORG magazine op pagina 163, of op www.zorgmagazine.vlaanderen

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Kinesitherapie Bouquetstraat Diepenbeek