Top Local Places

Parkhotel De Panne

Albert Dumontlaan 30, De Panne, Belgium
Hotel

Description

ad

Het Parkhotel, een oase van rust aan 200m van de strand!  Het Parkhotel ligt in de mooie Erfgoedwijk, op 200m van het strand.

Onze grote tuin, 2000m², biedt u een ruim terras, ligstoelen, een speeltuintje en springkasteel.

Als familiehotel kiezen we voor gastronomie en duurzaamheid:
•   Het ontbijtbuffet biedt regionale, bioproducten en huisgemaakte granola. Lunch en diner beslaan elk een driegangenmenu. BBQ à volonté op zondagmiddag; Spaans buffet op vrijdagavond; Belgisch buffet op zaterdagavond (april-okt). De gezellige bar heeft een doorlopende eetkaart, bier-en theespecialiteiten en een speelhoekje voor de kideren.
•   Als laureaat van de Groene Sleutel Ecolabel aanvaarden we ecocheques. Het hotel wordt volledig gerenoveerd en schoongemaakt met ecologische producten en op het menu vindt u veel bio en lokaal lekkers.

De Panne is ideaal voor jonge gezinnen (Plopsaland, Plopsaland zwembad, Natuurcentrum De Nachtegaal, Rosaliewandeling) en biedt veel activiteiten voor senioren, cultuur-en natuurliefhebbers.

Gratis WIFI; Rolstoeltoegankelijk; Babybedjes, microgolf, babyfoon, kinderstoel beschikbaar; Fietsen, tandem te huur; We helpen u graag uitstapjes of groepsactiviteiten plannen en beschikken over conferentiefaciliteiten.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Burcho, Kathleen, Lauke, Neelis en alle medewerkers van het Parkhotel wensen jullie fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2018 !

facebook.com

facebook.com

Officiële overhandiging 'hib label' aan reborn sails !! Dikke proficiat !!

facebook.com

Kerstsfeer in De Panne...

facebook.com

kerstdag /avond : mooi moment om samen thuis te vieren en te delen ...Wij helpen u met onze 2 afhaalopties : 1) gourmet met gratis gebruik steengrill (zeer verzorgd en kwalitatief assortiment met 7 verschillende vlees -en vissoorten) 2) zeevruchtenschotel (zie foto) ook inbegrepen zijn 4 hapjes, groenten en sausjes, en kersttaart prijs : 45 euro p.p.

facebook.com

SSStt......hier wordt gewerkt ... onze studenten 'avondschool bakkerij' in de weer ....(Burcho en Jhon)...

facebook.com

'Maak je eigen pizza' !!! Verjaardagsfeestje..nu ook in het Parkhotel.

facebook.com

Gisteren.... week van de smaak in samenwerking met Parkhotel, hotel Cajou, dienst cultuur, twinus & horeca....super gezellig e avond met top gastspreker Kurt van eeghem

facebook.com

!!!Geniet volop van de kerstdagen !!! Bestel voor de kerstdagen een afhaal zeevruchtenschotel prijs : 45 € p.p... hapjes, zeevruchtenschotel en kersttaart inbegrepen ! hapjes : Buffelmozarella – tomaat Huisgerookte zalm Ganzennek met foie gras Groentenblokjes

facebook.com

HERFST...De Panne...Dumontwijk.

facebook.com

Zondag..... mooi weer....en laatste BBQ 2017 ,!!!!

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Parkhotel De Panne