Top Local Places

Sterhoek

Landergemstraat 32, Anzegem, Belgium
Shopping & Retail
advertisement

Description

ad

Sterhoek, zuivels lekker.

Opening Hours

maandag
09:00 - 12:00, 14:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 12:00, 14:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 12:00, 14:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 12:00, 14:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 12:00, 14:00 - 18:00
zondag
09:00 - 19:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vandaag en gisteren voelde de binnentemperatuur in onze frigocellen aangenaam warm aan (2°C) Het was er alleszins beter dan in de ijzige wind buiten. In onze diepvriescellen (-24°C) is het nooit plezant om er lang te vertoeven. Het blijft daar Siberisch koud. En toch is ijsjes maken zeer plezant! Morgen, vrijdag, weer lekkere verse pannekoeken te verkrijgen. Bij dit weer is dat hart- en lichaamsverwarmend. Njam, njam!

facebook.com

facebook.com

Klaar voor vertrek naar een jarige James Bond-fan. Smakelijk!

facebook.com

Beste klant, woensdag, donderdag en vrijdag 15,16 en 17 februari zal de hoevewinkel gesloten zijn. Wens je nog een bestelling door te geven voor het weekend van 18 februari dan kan dat nog tot maandag 13 februari.

facebook.com

facebook.com

Ja hoor, volgende week dinsdag is het terug zover, de dag van de liefde komt eraan! Voor verliefde koppels de mooiste dag van het jaar. Wij betoveren jullie smaakpapillen en laten jullie harten smelten met ijskoude kunstjes met heel veel liefde gemaakt.

facebook.com

Vandaag verse magere platte kaas en kaaswei. De magere yoghurt en yoghurtdrink, zonder toegevoegde suikers, staat ook al klaar. Woensdagmorgen is er terug verse hoeveboter. Alles om de week gezond en lekker in te zetten! ❤️

facebook.com

Net lekkere verse boter en karnemelk gemaakt. Klaar voor de verkoop in onze hoevewinkel. Verse hoeveboter, heerlijk genieten op een verse boterham of om een stukje vlees in te bakken. Karnemelk om 'stampies' van te maken of karnemelkpap op grootmoeders wijze met appeltjes en rijst. Lekker gezond voor de spijsvertering. De karnemelkwafels zijn ook niet te versmaden. RECEPTEN voor onze heerlijke karnemelkwafels en karnemelkpap in onze winkel te verkrijgen! ❤️

facebook.com

Wie is geïnteresseerd in 2 gratis toegangskaarten voor de cyclo-cross te Otegem? Af te halen op de Sterhoekhoeve.

facebook.com

Een nieuwjaarsgeschenk met Anzegemse topproducten. Iets voor échte lekkerbekken. Je kan het pakket bekomen en/of bestellen in onze hoevewinkel. Het pakket bestaat uit: - Landergem advocaat van de zuivelboerderij "Sterhoek" - Streuvelsbier en Duchesse de Bourgogne van brouwerij Verhaeghe - Tiegemse koffie van brouwerij Windels - Streuvelspaté van hoeveslagerij Cornette - appelsap van Dolage - Streuvelspralines van Montserrat Heb je graag dat het pakket aangevuld of verwisseld wordt met zuivel- of ijsproducten uit de , dan passen we het graag aan naar uw wensen of budget.

facebook.com