Top Local Places

Kegels & Van Antwerpen N.V.

IJzerlaan 11, Antwerp, Belgium
Insurance Agent

Description

ad

Kegels & Van Antwerpen  N.V. is een verzekeringsmakelaar gevestigd te Antwerpen en heeft een tweede kantoor te Nijlen.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Back to school met fiets of brommer? Is het verzekeren van een brommer of fiets nu echt nodig? Lees onze blog en ontdek wat de verplichtingen zijn en of je in orde bent: http://www.kegelsvanantwerpen.be/tips-verzekeren-brommer-en-fiets/

facebook.com

Wil je meer zien, koffie staat klaar op kantoor om werkzaamheden te volgen

facebook.com

WIN! WIN! WIN! It’s getting hot in here! 🔥 Zie jij ook zo af van de warmte? Doe mee aan onze wedstrijd en WIN een brandmelder. Zo weet je tenminste wanneer het er écht over gaat! Wat moet je doen? 1. Post een foto van de toptemperatuur waarin jij je bevindt. 2. Degene met de hoogste temperatuur sleept de prijs uit de brand! Heb j ‘m? 😉 De wedstrijd loopt tot vrijdag 1 september! Succes!

facebook.com

Genoten van je laatste vakantie als student en klaar voor je eerste job! Wat moet je weten alvorens je gaat solliciteren?

facebook.com

Laat de laatste zondag van deze zomervakantie niet aan je voorbij gaan! In Antwerpen stikt het van de cultuur vandaag en kan ook gratis een bezoekje brengen aan enkele musea. Bekijk het overzicht hier:

facebook.com

facebook.com

Dit weekend staat weer helemaal in teken van het EK Hockey. Zowel de Belgische vrouwen- als mannenploeg zijn fantastisch bezig. Supporter jij mee? http://rabo-eurohockeychampionships2017.nl/wedstrijden/

facebook.com

facebook.com

Wil jij nog op vakantie? Maar mag het niet te veel kosten? Summer is not over yet! Er bestaan verschillende sites die je hierbij graag helpen: VakantiePiraten.nl, Skyscanner, TravelBird, trivago en VakantieVeilingen zijn de bekendste. Go explore!

facebook.com

Kriebelt het om je eigen zaak op te starten? Check hier welke stappen je moet doorlopen en welke keuzes je moet maken. Dream big and wise!

facebook.com

Proficiat aan alle Antwerpse moeders! Enjoy your day 💆‍♀️

facebook.com

Succes aan iedereen die deelneemt aan de Dodentocht! Ken jij iemand die zich ook aan de 100 km waagt? Volg hier het traject via de tracking: https://webapp.dodentocht.be/

facebook.com

Quiz

NEAR Kegels & Van Antwerpen N.V.