Top Local Places

YOUR STORE

, Antwerp, Belgium
Home Decor

Description

ad

YOUR STORE
Uw Raamdecoratie aan huis  Your Store is dé referentie in raamdecoratie !

Of U nu opteert voor een strakke inrichting of een knusser interieur met het juiste rol-of vouwgordijn, houten lamellen of gordijnen en een vakkundige plaatsing schept U onmiddellijk de juiste sfeer.

En dat kwalitatief materiaal niet nodeloos veel hoeft te kosten bewijzen we U met plezier. We komen graag bij u langs om onze uitgebreide collectie te tonen en de juiste keuze te maken voor Uw interieur.

Bovendien kunnen we met onze jarenlange ervaring snel de juiste maten nemen en garanderen we een snelle en vlekkeloze plaatsing. Uiteraard werken we enkel met kwalitatief materiaal en krijgt U de nodige garantie.

Ook na de plaatsing kan u bij ons terecht met vragen. We besteden geen werk uit maar werken steeds met ons eigen vakkundig team zodat u op beide oren kan slapen.

Had u graag meer info, een overzicht van onze collectie of een offerte op maat ? Neem dan snel contact op met ons en we contacteren u voor een afspraak.

Tot zien,

Het Your Store Team

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Te Schoten leverden we vouwgordijnen , klassieke sluitgordijnen én paneltracks op.

facebook.com

Bij een klant te Berendrecht plaatsten we vouwgordijnen met de black-out stof Sereno F.R. , die net nieuw is in ons gamma.

facebook.com

Bij onze klant te Mortsel plaatsen we houten lamellen en verduisterende rolgordijnen !

facebook.com

Te Berendrecht "pimpten" we de wasplaats van onze klant met 50mm aluminium lamellen.

facebook.com

Kamerhoge voile-gordijnen geven steeds een mooi,clean resultaat . Zo ook bij onze klant.

facebook.com

Te Stabroek plaatsten we strakke panelen in screen-stof op, rails en uiteraard gordijnen !

facebook.com

Op vraag van onze klanten te Hoboken plaatsten we verticale lamellen én rolgordijnen in hun net opgeleverde appartement. Dankzij een strikte planning van onze plaatsingsdienst installeerden we de goederen op de 1e dag van de verhuis zodat de privacy meteen gegarandeerd werd !

facebook.com

Lamellen geven steeds een prachtig resultaat ! Zo ook bij onze klant te Wuustwezel.

facebook.com

Bij klant Vandewalle - Hoogstad te Kapellen plaatsten we een elektrisch vouwgordijn met hoogte 527cm . Daar de stof van dit systeem identiek is aan de stof van de sluitgordijnen (zie post van 22 maart 2016) geeft dit een prachtig resultaat !

facebook.com

Wegens een aanpassing aan onze telecommunicatie zijn wij voorlopig enkel bereikbaar via facebook of via your.store.team@gmail.com .

facebook.com

Te Antwerpen plaatsten we houten lamellen in de living en gordijnen in de slaapkamer tot grote tevredenheid van de klant.

facebook.com

Bij Hyundai Moorkens te Berchem rustten we de kantoren uit met schuinhangende vouwgordijnen die we op spanning brachten met zijgeleidingkabels.

facebook.com

Quiz

NEAR YOUR STORE