Top Local Places

Hubo Nijlen

Broechemsesteenweg 212, Antwerp, Belgium
Shopping & Retail

Description

ad

Ons doel : zo goed mogelijk beantwoorden aan de lokale huis-, tuin- en keukenproblemen van de klant in de regio Nijlen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gemotiveerde jobstudent gezocht: Je bent een student aan hogeschool/Unief of hebt daar aspiratie toe. Dan zijn wij opzoek naar JOU! Graag CV met foto en motivatie aanbieden op onderstaand e-mailadres.

facebook.com

Jobstudenten met interesse : stuur eerst een mail met vraag om info

facebook.com

facebook.com

De Plantjes zijn gearriveerd !

facebook.com

Jobstudenten met interesse : stuur eerst een mail met vraag om info

facebook.com

Wie durft ?

facebook.com

Gezocht voor Hubo Nijlen : Verkoper Kassier : voltijds

facebook.com

Kijk wat we vanmorgen in de brievenbus kregen bij Hubo ! De Kerstsfeer heeft deze man duidelijk tot inkeer gebracht. Voilà ze, 50 € voor een goed doel .... iemand een idee ?

facebook.com

Verkoper/kassier m/v - Hubo Nijlen Functie Je bedient onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor de verwerking aan de kassa en het onthaal aan de infobalie. Je neemt de telefoon op en regelt enkele administratieve taken zoals kassaverslagen opmaken. Je zorgt mee voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je helpt bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock. Profiel Jouw basisopleiding is minder belangrijk, jouw dynamisme en commerciële spirit primeren. Je hebt kennis van het doe-het-zelfassortiment en je bent steeds bereid hierover bij te leren. Je bent vlot, klantvriendelijk en werkt graag in teamverband. Je hebt de nodige verantwoordelijkheidszin en administratieve aanleg. Je hebt bij voorkeur PC- en kassa-ervaring. Je spreekt vlot Nederlands. Je bent flexibel ingesteld en bereid om regelmatig tijdens het weekend te werken. Aanbod Een vaste job in een groeiende onderneming. Een afwisselende job met boeiende verantwoordelijkheden. Een opleiding on-the-job. Interesse? Solliciteer online. Gelieve je CV met motivatiebrief toe te voegen.

facebook.com

https://www.facebook.com/huboschoten/posts/978033462295719

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Hubo Nijlen