Top Local Places

Kantoorhandel.be

Martelarenstraat 4, Aarschot, Belgium
Office Supplies

Description

ad

Online kantoorwinkel met gratis afhaalmogelijkheid in Aarschot.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

WINTERSHOPPING

Timeline Photos
facebook.com

WINTERSHOPPING Tijdens het gezellige eindejaarsshoppen kunnen de klanten genieten van muziek door de winkelstraten van Aarschot. Bovendien worden de winkelstraten aangekleed met kerstbomen. De winkels zijn geopend op zondag 11 en 18 december 2016, Om helemaal in de kerststemming te komen, vindt er een kerstmarkt plaats op de Bonewijk op zondag 18 december 2016 van 13 tot 21 uur. Aangezien er in de Martelarenstraat en de Leuvensestraat een streekproductenmarkt op de planning van het Winterfeest staat, zullen de handelaars in deze straten eveneens een stand voor hun handelszaak opstellen. Op vrijdag 23 december 2016 kunnen klanten nog lastminuteaankopen doen tot 20 uur tijdens de late night shopping. Ook wij zullen ons steentje bijdragen tot een gezellige kerstsfeer.

facebook.com

Timeline Photos

Op vrijdag 28 oktober 2016 kan je in Aarschot van 17 tot 20 uur laatavondshoppen in een Halloweensfeer. Maar wees op je hoede, want overal duiken griezels op. Meer dan 50 figuranten laten hun van hun meest griezelige kant zien en jagen je de stuipen op het lijf. Verklede kindjes worden verwend met snoepjes. Wij doen zeker mee en dagen jullie uit om ons te durven bezoeken.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Aarschot FASHION WEEK 17-18 september street catwalk. Have a nice shoppingday!!!! Wij zijn alvast open op zondag 18 september van 13u tot 18u. Kom onze Ordner Mannequinpop bewonderen.

Timeline Photos
facebook.com

Back To School. Succes aan alle studenten, leerlingen, kleuters en leraars in het nieuwe schooljaar. Wij willen jullie alvast aanmoedigen met 10% extra korting. Shop online op kantoorhandel.be en gebruik code BTS2016 t.e.m. 30/09/2016.

facebook.com

Blokactie! 3 x A4 cursusblokken = 4€. Maak uw keuze uit gelijnd (code 2511),geruit 5mm (code 2515) of commercieel geruit (code 2518).

facebook.com

Laatste dag om te shoppen aan -20%. Gebruik de code ‘BRADERIE2016’ (geldig t.e.m. 31/07/2016) en krijg 20% op heel het gamma van de webshop.

facebook.com

Timeline Photos

Op zaterdag 9 juli 2016 lanceerde we onze gloednieuwe website www.kantoorhandel.be. Vanaf nu kan u daar snel een keuze maken uit meer dan 20.000 artikelen kantoor- hobby- en schoolgerief. Neem zeker een kijkje. Ook kan u kiezen voor het gratis afhalen in ons nieuw afhaalpunt te Aarschot, ongeacht de waarde van uw bestelling. Kom gerust eens langs om met ons kennis te maken, wij helpen je graag verder met al je vragen. Wij staan voor je klaar op maandag en woensdag van 17u tot 20u en op zaterdagvoormiddag van 9u tot 13u. in de Martelarenstraat 4 te Aarschot (Naast BNP Parisbas Fortis).

Timeline Photos
facebook.com

Quiz