Top Local Places

Italiereis

Sint-Gerolflaan 20, Aalter, Belgium
High School

Description

ad

Deze facebookpagina brengt informatie over de Reis door Italië voor de laatstejaars van Emmaüs-Bovenbouw van Aalter.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Ligt jullie EKZ (Europese ziekteverzekeringskaart) al klaar? Een kaart die we liever niet gebruiken maar die wel handig is in geval van ziekte. Deze kan je gratis aanvragen via de website van je mutualiteit.

facebook.com

De weg kwijt? Deze tips kunnen je alvast op weg helpen. Je kan natuurlijk ook altijd een begeleider contacteren. Plaats je dan op de kruising van 2 straten zodat we je makkelijk kunnen terugvinden.

facebook.com

Eén, twee, drie, vier,... maar dan in het Italiaans! Fijn weekend!

facebook.com

Op schoolonline werd een tweede enquête geplaatst i.v.m. de maaltijden in de restaurants en hotels. Vullen jullie deze zo snel mogelijk in? Alvast bedankt! (Spreek gerust een begeleider aan indien je hierbij problemen zou ondervinden.)

facebook.com

Het vertrek hadden we jullie al meegegeven (woensdag 28/03 om 3u30 laden we de bagage in voor een stipt vertrek om 4u00). De aankomst wordt voorzien op vrijdag 6 april rond de middag. Een exact uur is moeilijk te bepalen, we rekenen er op dat de leerlingen hun ouders op de hoogte houden.

facebook.com

Op algemene aanvraag... Enkele tips ivm de uitspraak in het Italiaans.

facebook.com

Op schoolonline werd een enquête geplaatst ivm jullie medische gegevens. Vullen jullie deze zo snel mogelijk in? Gelieve hierin zo nauwkeurig en correct mogelijk te zijn. Alvast bedankt! (Spreek gerust een begeleider aan indien je hierbij problemen zou ondervinden.)

facebook.com

Nog iets meer dan een maand en het is zover! Tijd om een woordje Italiaans te leren 😉. Met deze woorden/zinnen kan je je alvast op een beleefde manier uitdrukken.

facebook.com

Volgende documenten heb je zeker nodig op onze reis: - geldige identiteitskaart - studentenkaart, hiermee krijg je vaak kortingen bij bezoeken. - Europese ziekteverzekeringskaart, gratis aan te vragen bij je mutualiteit.

facebook.com

Een nieuw jaar, een nieuwe reis! Op deze pagina zullen jullie geregeld informatie vinden over onze Italiëreis 2018. Graag geven wij nu reeds 2 belangrijke data mee: - op dinsdag 20 februari om 19:30 gaat er een infoavond door in de school - we vertrekken naar Italië op woensdag 28 maart om 04:00 s'morgens (bagage laden om 03:30)

facebook.com

facebook.com

Quiz