Top Local Places

Aroma Reisen

Raimindstraße 40 c., Linz, Austria
Travel & Transportation

Description

ad

Aroma Reisen Travel Agency Aroma Reisen organizon udhëtime me autobus turistik tri herë në javë nga Kosova në Austri:
Nisja nga Kosova bëhet çdo të merkure, të shtune dhe të diel.
Nisja bëhet nga: Dragash - Prizren - Prishtine - Wien - Linz - Wels.

Nisja nga Austria bëhet çdo të marte, të enjte, të premte.
Nisja bëhet nga: Wels - Linz - Wien - Prishtine - Prizren - Dragash

Poashtu gjatë seyonës verore, festave të fundvitit organizojmë udhetime: Kosove - Shqiperi - Mal të Zi - Kroaci - Slloveni - Austri dhe anasjelltas.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik "Aroma Reisen" Orari i udhetimeve per kete jave Austri - Kosove - Austri Nisja nga Austria per Kosove: Nisja nga Austria per Kosove: E marte 06.08.2019 E merkure 07.08.2019 E enjte 08.08.2019 E premte 09.08.2019 E shtune 10.08.2019 11:00 Linz, 13:30 Wien Nisja nga Kosova per Austri: E marte 06.08.2019 / 04:00 Opoj, 05:00 PZ E merkure 07.08.2019 / 01:00 Opoj, 02:00 PZ E premte 09.08.2019 / 01:00 Opoj, 02:00 PZ E shtune 10.08.2019 / 21:00 Opoj, 22:00 PZ E diel 11.08.2019 / 09:00 Opoj, 10:00 PZ 📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 🇦🇹 0664-19 79 846 🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber) 📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber) 🇽🇰 044&049-203 777 (Viber) Aroma Reisen ju uron udhetim dhe pushime te kendshme ne Kosove.

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik "Aroma Reisen" Orari i udhetimeve per kete jave Austri - Kosove - Austri Nisja nga Austria per Kosove: Nisja nga Austria per Kosove: E marte 16.07.2019 E merkure 17.07.2019 E enjte 18.07.2019 E premte 19.07.2019 E shtune 20.07.2019 Nisja nga Kosova per Austri: E hene 15.07.2019 E marte 16.07.2019 E merkure 17.07.2019 E enjte 18.07.2019 E premte 19.07.2019 E shtune 20.07.2019 21:00 Opoj, 22:00 PZ E diel 21.07.2019 📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 🇦🇹 0664-19 79 846 🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber) 📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber) 🇽🇰 044&049-203 777 (Viber) Aroma Reisen ju uron udhetim dhe pushime te kendshme ne Kosove.

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik "Aroma Reisen" Orari i udhetimeve per kete jave Austri - Kosove - Austri Nisja nga Austria per Kosove: Nisja nga Austria per Kosove: E marte 09.07.2019 E merkure 10.07.2019 E enjte 11.07.2019 E premte 12.07.2019 E shtune 13.07.2019 Nisja nga Kosova per Austri: E marte 09.07.2019 E merkure 10.07.2019 E enjte 11.07.2019 E premte 12.07.2019 E shtune 13.07.2019 21:00 Opoj, 22:00 PZ E diel 14.07.2019 📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 🇦🇹 0664-19 79 846 🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber) 📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber) 🇽🇰 044&049-203 777 (Viber) Aroma Reisen ju uron udhetim dhe pushime te kendshme ne Kosove.

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik "Aroma Reisen" Orari i udhetimeve per javen e ardhshme pasi qe pushimet verore kane filluar per bashkeatdhetaret tane. Austri - Kosove - Austri Nisja nga Austria per Kosove: Nisja nga Austria per Kosove: E marte 02.07.2019 E merkure 03.07.2019 E enjte 04.07.2019 E premte 05.07.2019 E shtune 06.07.2019 Nisja nga Kosova per Austri: E marte 02.07.2019 E merkure 03.07.2019 E enjte 04.07.2019 E premte 05.07.2019 E shtune 06.07.2019 21:00 Opoj, 22:00 PZ E diel 07.07.2019 📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 🇦🇹 0664-19 79 846 🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber) 📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber) 🇽🇰 044&049-203 777 (Viber) Aroma Reisen ju uron udhetim dhe pushime te kendshme ne Kosove.

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik "Aroma Reisen" Orari i udhetimeve per kete jave: Nisja nga Austria per Kosove: Nisja nga Austria per Kosove: E marte 25.06.2019 E enjte 27.06.2019 E premte 28.06.2019 E shtune 29.06.2019 Nisja nga Kosova per Austri: E merkure 26.06.2019 E shtune 29.06.2019 21:00 Opoj, 22:00 PZ E diel 30.06.2019 📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 🇦🇹 0664-19 79 846 🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber) 📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber) 🇽🇰 044&049-203 777 (Viber) Aroma Reisen ju uron udhetim te kendshem.

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik "Aroma Reisen" Orari i udhetimeve per kete jave gjate festave ne Austri: Nisja nga Austria per Kosove: Nisja nga Austria per Kosove: E marte 18.06.2019 E merkure 19.06.2019 E premte 21.06.2019 Nisja nga Kosova per Austri: E enjte 20.06.2019 E shtune 22.06.2019 21:00 Opoj, 22:00 PZ E diel 23.06.2019 📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 🇦🇹 0664-19 79 846 🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber) 📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber) 🇽🇰 044&049-203 777 (Viber) Aroma Reisen ju uron udhetim te kendshem.

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Vizite me hoxhen e nderuar Halil Kastratin per dergimin e vitrave nga Austria per shoqaten bemiresse “Jetimat e Ballkanit”. I falenderojm te gjithe ata qe kane kontribuar ne kete drejtim, Allahu i shperbleft, njeherit edhe Hoxhen falenderojm per angazhimin maksimal ne kete drejtim.

Vizite me hoxhen e nderuar Halil Kastratin per dergimin e vitrave nga Austria per shoqaten bemiresse “Jetimat e Ballkanit”. I falenderojm te gjithe ata qe kane kontribuar ne kete drejtim, Allahu i shperbleft, njeherit edhe Hoxhen falenderojm per angazhimin maksimal ne kete drejtim.
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik “Aroma Reisen” per shkak te Festes se Fiter Bajramit njofton te gjithe pasagjeret se ka nisje prej Austris per Kosove neser me date: 03.06.2019 Nisja nga Linz ne ora 12:00 Nisja nga Wiena ne ora 14:30 Faleminderit per mirekuptim. Tel: +43 664 25 25 152

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik "Aroma Reisen" Orari i udhetimeve per javen e ardhshme per nder te Fiter Bajramit: Nisja nga Kosova per Austri: E merkure 05.06.2019 E shtune 08.06.2019(21:00h Opoj, 22:00 PZ) E hene 10.06.2019 Nisja nga Austria per Kosove: E hene 03.06.2019 E enjte 06.06.2019 E premte 07.06.2019 📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 🇦🇹 0664-19 79 846 🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber) 📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber) 🇽🇰 044&049-203 777 (Viber) Aroma Reisen ju uron udhetim te kendshem.

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

Agjensioni Turistik "Aroma Reisen" Orari i udhetimeve per javen e ardhshme: Nisja nga Kosova per Austri: E enjte 30.05.2019 E shtune 01.06.2019(21:00h Opoj, 22:00 PZ) E diel 02.06.2019 Nisja nga Austria per Kosove: E marte 28.05.2019 E merkure 29.05.2019 E premte 31.05.2019 📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 🇦🇹 0664-19 79 846 🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber) 📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber) 🇽🇰 044&049-203 777 (Viber) Aroma Reisen ju uron udhetim te kendshem.

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Photos from Aroma Reisen's post

11.05.1994 - 11.05.2019 plot 25 vite pune. Falenderimi i takon Allahut xh.sh., klienteve tane qe na dhan besimin qe ne te jemi edhe me te pergjegjshem ne pune. 25 vite ne sherbim te popullit edhe ne ditet me te veshtira te luftes edhe ne ditet ne paqe. Ju falenderojme te gjitheve: N.T. “AROMA REISEN” Q.R.S. “AROMA SPORT” dhe se shpejti “AROMA PETROL”

Photos from Aroma Reisen's post
facebook.com

Aroma Reisen

Aroma Reisen
facebook.com

Quiz

NEAR Aroma Reisen