Top Local Places

Pralne pleničke

Kuraltova ulica 10, Šenčur, ,
Retail Company

Description

ad

GroVia in bumGenius sta svetovno priznani znamki modernih in kvalitetnih pralnih plenic in dodatkov za dojenčke in malčke. Moderne pralne plenice so daleč od tega, v kar so nas zavijale naše mame... Pralne plenice so postale prilagodljive, priročne in vsestranske, njihovo pranje pa je enostavno.
Ravno zato in zaradi tega, ker želiva korak za korakom spremeniti svet za najino punčko, sva se odločila, da kvalitetne pralne plenice GroVia in bumGenius ponudiva tudi uporabnikom na tem čudovitem koncu sveta <3

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Čudovita fotka malčka v njegovi BumGenius plenički :) Hvala, Za Objektivom - Isa Gauvin Photography

facebook.com

Najnovejši, a le začasen motiv pleničk BumGenius - Play! :) kmalu tudi pri nas!

facebook.com

Spoštovani, sporočava Vam, da od 22.8. do 28.8. ne bova odpošiljala naročil zaradi dopusta. Kljub temu bova dokaj dosegljiva preko Facebook-a, E-maila ter telefona. Po najinem dopustu prejmeva novo zalogo BumGenius pleničk in bova pridno pakirala, kar sva bila do sedaj dolžna zaradi pomanjkljive zaloge. Kmalu pride tudi večja količina GroVia All in One. Hvala za razumevanje!

facebook.com

GroVia spet pripravlja nov vzorčkast motiv pralne pleničke in tudi tokrat bova en model (spet hibridka? :) ) prejela tudi midva, spet v podobi skrivnostne škatlice :) ... prejela in podarila naprej v sklopi še ene nagradne igre! <3 <3 Tudi pri BumGeniusu so pridni, saj so tudi oni izdelali nov vzorčkast motiv, ki bo čez nekaj časa na voljo tudi pri naju v ponudbi :) Slikice sledijo, saj jih ne smeva pokazati pred 25.8. :)

facebook.com

Pralne, sploh pa navadne, plenice predstavljajo precejšen finančni zalogaj za mlade družine v stiski.. res bi bilo fino kaj takega narediti pri nas; https://www.givingdiapersgivinghope.org/ GroVia posoja plenicke za 40dolarjev za enega otroka za ves čas,ko jih uporablja... a to je le v ZDA, saj po uporabi vse plenice pregledajo in popravijo. Mogoče poznate, ali je kaj takega tudi pri nas? Ali pa se kaj takega pripravlja?

facebook.com

Od danes naprej najdete na naši spletni strani tudi kompletke pralnih plenic, ki si tudi cenovno ugodnejši! :) Za zdaj sta na voljo le 2 začetna mešanih plenic ter 5 kompletov po 6 pleničk istega modela. Barve si lahko izberete sami :D

facebook.com

Hihihi :) GroVia baje pripravlja nekaj novega ... :)

facebook.com

Kot ena najbolj popularnih znamk pralnih plenic ima BumGenius kar nekaj prednosti pred konkurenco. Kot mnogo ostalih pralnih plenic se je BumGenius koncept začel z mamo in njeno idejo. Potrebovala je boljši način povijanja svojega dojenčka, svoja odkritja pa je delila s svojimi strankami. Ko se je beseda širila, je znamka postala mednarodno podjetje s tovarnami v Ameriki in v tujini. Kljub temu je kar nekaj artiklov narejeno lokalno, celoten proces proizvodnje pa je previdno pregledan, saj želijo do strank pripeljati nič drugega kot pa kvaliteto.

facebook.com

Se odpravljate ven pa ne veste kam s pleničkami ali pa jih potrebujete za v vrtec, plažo, k babici..? V GroVia Wet bag nepremočljivi vrečkici lahko pospravite vsaj 6 pralnih pleničk :)

facebook.com

Festival Dojiva.se se to soboto vrača v Ljubljano in v nekatera druga mesta <3 Ker dogodek v Kranju odpade, bom z malo Iris obiskala ljubljanskega :)

facebook.com

Pa jih imamo, vse tri modele BumGenius pleničk v različnih barvah namreč! :) katerih? To pa izveste na naši spletki :D. https://www.instagram.com/p/BXGXYRVF2rC/

facebook.com

Najnovejši logo naše spletke z najboljšimi pralnimi pleničkami na tržišču! <3 Vam je všeč? ;)

facebook.com

Quiz

BLIZU Pralne pleničke