Top Local Places

IJ's Marin Designe

, ,
Outdoor gear/sporting goods

Description

ad

Segelbåten utan köl, Idé och möjligheter med extremt grundgående segelbåtskrov. Historien om IJ-skrovet börjar med en man som älskar sjöliv och att studera fåglar och djur i strandområdet. Han kände en besvikelse över att, med sin konventionella segelbåt inte kunna komma nära stränderna och till sina fiskegrund.  Detta startade processen som vi nu har fullbordat.

Den KÖLFRIA större segelbåten är här. Segelbåtsskrovet som utnyttjar vattnets hydrodynamiska kraft. Detta ger extremt litet djupgående med hög stabilitet. För båtcamparen är det lätta skrovet, utan extra arbets-krävande köl eller ballast, en dröm typ att segla till fiskegrundet eller i naturhamnen segla direkt upp på sand- eller grässtranden Därtill med ett futuristiskt vackert utseende.
   
Aktuellt just nu: Vi söker köpare av båtkoncepet!

Kontakta oss och/eller se vidare vår hemsida ijsmarindesigne.se.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Då kör vi en allmänvisning med möjlighet till provsegling den 10/9. Detta sker i samband med tävlingen Torsö runt. Vi utgår från Mariestads hamn. Vi kommer att vara på plats från och med klockan 11:00. Mvh IJ's Marin Designe teamet. Dela detta inlägg vidare så vi inte mussar någon som är intresserad av design och ny teknik.

facebook.com

Helgen 3-4/9 anordnar ijsmarindesigne provsegling av prototyp båten ij38. Skicka oss ett PM om tid och plats. Mvh IJ's Marin Designe.

facebook.com

Den 13/8 kommer även en av de första prototypbåtarna att visas, om vädret tillåter även seglandes i vattnet.

facebook.com

Då är det på lördag det sker igen i samband med att Sveduddens båtklubb arrangerar Visingsö runt. http://www.svedudden.net/wp-content/uploads/2016/06/Affisch-Visingsö-runt-2016-1.pdf Sveduddens båtklubb ligger ca 3mil söder om Hjo utefter väg 195 vid Fagerhult/Baskarp mot Vätterns strand. Välkomna önskar vi i IJ´s Marin Designe

facebook.com

Då var det strax dax igen. IJ's Marin Designe kommer att visa upp prototyp båten IJ38 isamband med seglings regattan Visingsö runt som går av stapeln den 13 augusti. Vi återkommer med mer information om var vi kommer att befinna oss. Välkomna önskar vi i IJ's Marin Designe

facebook.com

Utställnig på Torsö utanför Mariestad. Välkomna

facebook.com

Quiz

NEAR IJ's Marin Designe