Top Local Places

Sunn helse og livsenergi

, ,
Company

Description

ad

Ønsker du en endring av livsstilen din? Kanskje hele familien sin? Kosthold har mye å si for hvordan vi har det, en liten justering kan bety mye.
Kostholdet kan ha innvirkning på de fleste plagene vi har, selv små endringer kan ha en positiv effekt. Vi må huske på at det vi spiser og drikker er kroppens drivstoff.
Vi lærer oss ofte å leve med de plagene vi har, men hva med å prøve å bli kvitt dem?

Sliter du med vektproblemer, smerter, fordøyelsesproblemer, betennelsestilstander,  hudproblemer (kviser/uren hud,eksem mm), psykiske lidelser, ledd- og muskelplager, lite energi, hyperaktivitet, livsstilssykdommer, hormonelle ubalanser, eller bare dårlig samvittighet pga. livsstilen, kan dette være løsningen.

Ta første steg i dag og ta kontakt.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nytt år og nye muligheter! Hva med å investere litt i sin egen eller familiens helse? Kosthold handler ikke bare om vekt, det handlet også om helse og forebygging. Vi slanker ikke våre barn selv om vi blir mer bevisste på at de får i seg nok med næring og riktige byggeklosser for en voksende kropp. Vi gir dem heller et godt utgangspunkt til en sunn, sterk helse og gode vaner 💖

facebook.com

Quiz

NEAR Sunn helse og livsenergi