Top Local Places

Brit-Ro Consulting

STANMORE HILL 37, London, United Kingdom
Consulting/business services

Description

ad

Biroul de consultanta Brit-Ro Ltd. ofera toate servicii de consultanta pentru romanii din UK si pentru romanii care doresc sa se stabileasca in UK.  Biroul fuctioneaza in Office on the Hill Stanmore deservand in primul rand comunitatile mari de romani din Londra dar si o baza de date tot mai mare de clienti din afara Londrei pentru care se ofera servicii de consultanta specializate la distanta, minimalizand costurile pe care romanii din afara Londrei le-ar avea de platit pentru a se deplasa la Londra. Avem experienta in domeniul consultantei pentru comunitatile etnice est europene din UK de peste 9 ani, consultantul director al firmei noastre colaborand cu firme de avocatura si contabilitate inca din anul 2002. In anul 2005 acesta a pus bazele unui birou de consultanta la Londra dedicat romanilor care s-a bucurat de un real succes, fiind primul birou de consultanta din Londra care a deservit romanii din UK dupa 1 ianuarie 2007. Incepand cu data de 1 ianuarie 2014 intreaga legislatie care ii priveste pe romanii din UK se va schimba, afectand atat romanii care se afla deja in UK dar si romanii care doresc sa migreze spre UK. In ultimele 6 luni angajatii Brit-Ro Consulting s-au specializat urmand traininguri noi pentru a oferi servicii de calitate dupa data de 1 ianuarie. OUn nou domeniu de activitate in care ne vom lansa serviciile va fi plasarea de forta de munca in UK dar si consilierea oferita candidatilor in vederea obtinerii unui loc de munca calificat, specializat. Vom lucra de asemenea cu firme de avocatura care pot prelua cazuri ale romanilor exploatati la locul de munca, si vom putea asista romani profesionisti sa migreze spre UK si sa obtina imediat un loc de munca. vasta experienta ne va asista in facilitarea unor servicii ireprosabile facand relocarea celor care vor veni in UK usoara.

Telefoane:07544375179(O2);

BRIT RO consulting
12 OFFICE ON THE HILL
37 STANMORE HILL
STANMORE
HA73DS

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Au mai ramas doar cateva zile pana la termenul limita de depunere inchidere an financiar pentru persoanele self-employed. Daca ati avut UTR, sunteti sau ati fost self-employed este necesar sa verificati daca trebuie sa depuneti inchiderea de an financiar ( Tax Return) pentru anul 2015-2016 pana la data de 31 ianuarie pentru a evita primirea unei amenzi. Va putem asista. Sunati acum la numarul 07544 375 179. program weekend: Sambata: 10.00-16.00 Duminica 10.00-16.00 Adresa: Jubilee House, Merrion Avenue, Stanmore HA7 4RY

Au mai ramas doar cateva zile pana la termenul limita de depunere inchidere an financiar pentru persoanele self-employed. 
Daca ati avut UTR, sunteti sau ati fost self-employed este necesar sa verificati daca trebuie sa depuneti inchiderea de an financiar ( Tax Return) pentru anul 2015-2016 pana la data de 31 ianuarie pentru a evita primirea unei amenzi. 
Va putem asista. Sunati acum la numarul 07544 375 179.
program weekend: 
Sambata: 10.00-16.00
Duminica 10.00-16.00 
Adresa: Jubilee House, Merrion Avenue, Stanmore HA7 4RY
facebook.com

facebook.com

facebook.com

Esti self-employed? Ai facut o inregistrare pentru UTR inainte de data de 6 Aprilie 2016? Daca raspunsul este da, inchiderea de an financiar pentru anul 6 Aprilie 2015-5 Aprilie 2016 trebuie sa fie depusa online pana la data de 31 ianuarie. Nedepunerea acesteia aduce automat amenzi. Facilitam pentru clientii nostri servicii contabile si depunerea inchiderilor de an financiar (Tax Return). Sunati acum pentru o programare la numarul 07544 375 179. Pentru clientii din afara Londrei facilitam servicii la distanta. Pretul variaza intre £30-£70 in functie de veniturile acumulate si complexitatea activitatii clientilor. Adresa noastra este: Jubilee House, Merrion Avenue Stanmore HA7 4RY. Email: consultant@britro.co.uk

facebook.com

ROMAN IN UK

facebook.com

Centru CSCS Stanmore

Centru CSCS Stanmore
facebook.com

ROMAN IN UK

facebook.com

Sondaj ASOCIAȚIA INCEPTUS ROMÂNIA pentru românii din Diaspora: Fii antreprenor în România!

facebook.com

ROMAN IN UK

facebook.com

ROMAN IN UK

facebook.com

Informatii si sfaturi pentru romanii din UK

Informatii si sfaturi pentru romanii din UK

facebook.com

Centru CSCS Stanmore

Centru CSCS Stanmore
facebook.com

Quiz

NEAR Brit-Ro Consulting

Sheppards Pie Cakes

London, United Kingdom
Event planning/event services