Top Local Places

Oriflamesalongen

Sankt Hans Torg 1, Ystad, Sweden
Spas/beauty/personal care

Description

ad

Jag heter Gunnel Nilsson och driver Oriflamesalongen - Nagelsalong - Make-up - Hudvård - Hårvård- Dofter - Hudvård - Kosttillskott - Smycken - Väskor SKÖNHET INIFRÅN O UT!
Titta in på Oriflamesalongen, här kan du få naglar som funkar lika bra i vardagen som till fest.  
Har fått in mycket spännande nyheter inom både naglar, make, dofter o hudvård. Ring för bokning och övriga öppettider efter överenskommelse.
http://beautystore.oriflame.se/GUNNEL
+46708551310

Jag jobbar som regionchef i Oriflame med utgångspunkt från Oriflames affärsplan och har vidareutvecklat mitt företag genom att komplettera med bla. nagelvård/byggnad.
Oriflame är ett Svensk företag inom direktförsäljning med obegränsade möjligheter för den enskilda individen att driva ett eget företag. Jag ser en utmaning i att hjälpa andra kvinnor och män att lyckas och driva sin egen rörelse inom Oriflame som komplement i befintligt företag. Jag har ansvar för utbildning och rekrytering i min region. Skapar nya idéer och driver dem framåt. Ser möjligheter i att knyta ihop och samarbeta med personer i min omgivning för att vidareutveckla mitt företag. Såg för 8 år sedan möjligheten att utbilda mig till Nageltecknolog vilket kompletterar Oriflame på ett bra sett och där du som konsulenter bygger dina naglar till ett förmånligare pris. Startade under januari 2010 Må bra grupper för att inspirera kvinnor och män att ta tag i sina liv, förändra sin livsstil för att må och leva bättre. Har ca 200 personer i mitt nätverk, vilket gör att jag alltid har någon att bolla idéer med.

Mitt måtto: Hjälp andra till framgång och du blir själv framgångsrik.

CONTACT

Quiz