Top Local Places

Ronaks Fotklinik

Dansbanevägen 39, Västberga, Sweden
Medical Company
ad

Description

ad

Diplomerad medicinsk fotterapeut. Utför medicinsk fotvård samt vanlig fotvård för att vårda fötter med problem eller arbeta i förebyggande syfte.  Medicinsk fotvård är en skön och nyttig behandling för trötta fötter. Det utförs för att hjälpa fötter med problem eller för behandlande och förebyggande syfte. Därmed är det även bra för dig som inte har några problem och bara vill ha friska och mjuka fötter.

Jag erbjuder flera olika behandlingar som passar just Ditt behov. Du kan få hjälp med t.ex;

Nageltrång
Fot- och nagelsvamp
Tjocka naglar
Hälsprickor
Envisa vårtor
Psoriasisfötter
Liktornar
Förhårdnader
m.m.

Behandlingslista;

* MEDICINSK FOTVÅRDSBEHANDLING, 550 kr [ca 60 min]

Behandlingen inleds med ett varmt fotbad. Därefter rensar jag runt och under tånaglarna. Tånagelklippning samt filning. Tar hand om hälsprickor, avlägsnar eventuella förhårdnader, vårtor, liktornar, etc. Behandlingen avslutas med en skönt välgörande och avslappnande fotmassage.

Medicinsk fotvård passar alla ålder från 8 år och man behöver inte ha ont och problem för att få en behandling. Det kan vara skönt att ge fötterna omvårdnad.


* FOT-SPA, 650 kr [ca 60 min]


Behandlingen inleds med ett skönt fotbad. Peeling utförs för att ta bort döda hudceller samt återfukta huden. Därefter ges en lerinpackning. Under tiden leran verkar utförs en avslappnande handmassage. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- och underbensmassage för att få igång blodcirkulationen.


* 'LYXIGA FÖTTER', 1150 kr [ca 120 min]

Medicinsk fotvård + fot-spa


* UNDERBENSMASSAGE, 350 kr [ca 30 min]

Cirkulationsmassage som är avkopplande för benen. Välgörande för ben och fötter. Rekommenderas särskilt för individer som går och står mycket eller bara ge kroppen en härlig paus. Underbensmassagen är bra för spända underbenens muskler samt ökar blodcirkulation.


* MEDICINSK FOTVÅRD + UNDERBENSMASSAGE, 850 kr [ca 80 min]

Fotmassage ingår.


* FOTMASSAGE, 350 kr [ca 30 min]

Cirkulationsmassage för dig som går och står mycket och har ömma och trötta fötter. Eller för dig som bara vill ge fötterna en välgörande behandling. Kom ihåg att dina fötter bär dig hela dagarna och behöver mycket omsorg. Fotmassage hjälper fotens musklerna att kunna arbeta hårdare och att inte bli lätt trötta. Fotmassagen har en god inverkan på foten. Detta genom att den inte bara ökar blodcirkulationen utan även lymfcirkulationen samt tar bort spänningar och trötthet i foten. Fotmassage har en smärtstillande effekt och har en avslappnande och lugnande verkan på både kropp och sinne.

CONTACT