Top Local Places

ASC Götavägen

Götavägen 5c, Värnamo, Sweden
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Vi på Apladalens Sportcenter vill guida och inspirera till träning genom glädje, passion och omtanke. Ett medlemskap på vår klubb på Götavägen passar dig som vill styrke- och konditionsträna på egen hand.

Här erbjuder vi ett stort utbud av gymmaskiner, fria vikter och stänger. Här finns även pilatesbollar, gummiband, TRX, medicinboll, steplådor, boxhandskar mm.

Klubben är öppen 05-22 alla dagar i veckan och du använder ditt passerkort för att komma in. Personal finns på plats på tisdagar 17-19 och då hjälper vi gärna till med frågor, tips på övningar och för att teckna medlemskap. Åldersgräns är 16 år.

Vill man teckna medlemskap andra dagar och tider i veckan kan man göra detta på vår klubb på Jönköpingsvägen. Se Apladalens Sportcenter https://www.facebook.com/pages/Apladalens-Sportcenter/1501871670026097?ref=hl

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sugen på att ge bort träning i julklapp? Just nu har vi erbjudande, 1 mån träning för 299:-

facebook.com

Slipp snön och kom in i värmen! Receptionen öppen som vanligt på tisdagar 15-17 idag! Ps. Följ gärna även Apladalens Sportcenter på fb där det är mer inriktning på vårat andra gym, där har vi nu en julkalender där det kommer upp något nytt varje dag ända fram till julafton.

facebook.com

Receptionen öppen idag 15:00-17:00! Välkomna in för köp av kort, visning i gymmet och få hjälp med just dina frågor.

facebook.com

OBS! Idag 17/10 är receptionen stängd! Dock öppet som vanligt på Jönköpingsvägen.

facebook.com

Under hela v.36 har vi öppet hus för dig som vill komma och prova vår klubb! Passa på att prova alla våra morgon- och kvällsklasser, våra LEVA klasser som är anpassade för dig 60+ samt vårt gym. Boka dig på klasser genom att ringa 0370-10336 eller skicka oss ett mail till info@apladalenssportcenter.se. För dig som vill provträna på Götavägen, kontakta oss vilken dag du vill komma och testa oss under veckan så löser vi det. För aktuellt gruppträningsschema under veckan se vår hemsida www.apladalenssportcenter.se Välkomna!

facebook.com

Styrketräna mera!💪

facebook.com

Hoppas alla hade en bra ledighet och nationaldag, men kom ihåg att Götavägen är öppet 05-22 årets ALLA dagar, välkomna in!

facebook.com

OBS! Idag tisdag 11/4 är receptionen obemannad! Öppet som vanligt på Jönköpingsvägen.

facebook.com

Apladalens Sportcenter

14-21 oktober går årets träningsresa till Grekland! Anmälningarna har börjat trilla in, och vi hoppas så många som möjligt vill åka med oss på en härlig resa!

Apladalens Sportcenter
facebook.com

Timeline Photos

Välkomna in till oss. Tisdag igen och 15:00 öppnas receptionen. Ha en underbar dag alla!

Timeline Photos
facebook.com

Apladalens Sportcenter

Nu har vi släppt platserna till årets träningsresa! :D

Apladalens Sportcenter
facebook.com

Att vara sin egen ledare - Föreläsning

Välkomna på föreläsning med David Roufpanah sändag 26 mars

Att vara sin egen ledare - Föreläsning
facebook.com

Quiz