Local Business

Upplands Innebandyförbund har över 8000 licensierade spelare samt administrerar drygt 4000 innebandymatcher per säsong i Uppland.

CONTACT

Timeline Photos

Starta upp säsongen med att delta i Senior-DM och/eller Junior-DM 8-11 september i IFU Arena!

Photos from Upplands Innebandyförbund's post

Nya ledamöter i styrelsen blir Arvid Englund och Dima Sarsour.

Dan Back omvald som ordförande. Arne Nordesjö tackas av som ordförande för valberedningen och ny ordförande där blir Anders Murman.

Årsmötet 2017 är igång!

Handlingar till årsmötet kompletta - Innebandy.se

Arlanda IBKs damer var på träningsläger i Estland torsdag till lördag. Under lägret kombinerade man träningar med att varje dag även spela en match mot Estlands landslag (Klara för VM i Bratislava 2017). Trots att några spelare insjuknade och Arlanda fick spela samtliga matcher på två femmor så spelade man på topp under hela lägret. Det blev tre stentuffa matcher mot Estland där Arlanda lyckades vinna alla tre, man stod för två magiska vändningar i match två och tre. I den andra matchen så vände man underläge 7-3 till seger 8-9, sista målet inprickat av Karin Henriksson med två minuter kvar att spela. I match tre var laget slutkört och man orkade inte ligga rätt i försvarsspelet, man hade underläge 7-2 två minuter in i sista perioden. Två snabba mål gav laget nytt syre, man vinner sista perioden med 1-7 och matchen med 7-8. En spelsugen Isabel Sohlin tillfrisknade och blev spelklar till den sista matchen där hon gjorde fem mål i den sista perioden. Vilma Olsson gjorde 10 mål på tre matcher och har hittat tillbaka till storformen. Match 1 torsdag 25/5 Estland - Arlanda 5-7 (2-3, 1-2, 2-2) Målskyttar Arlanda: Vilma Olsson 5, Lina Nordahl 1, Linn Eriksson 1 Match 2 fredag 26/5 Estland - Arlanda 8-9 (5-1, 3-5, 0-3) Målskyttar Arlanda: Linn Eriksson 2, Vilma Olsson 2, Karin Henriksson 2, Paulina Riström 1, Rebecka Brostedt 1, Carolina Kronsteiner 1 Match 3 lördag 27/5 Estland - Arlanda 7-8 (2-1, 4-0, 1-7) Målskyttar Arlanda: Isabel Sohlin 5, Vilma Olsson 3

Anmäl laget till JAS, DJ18 och USM - Innebandy.se

Deadline 31/5 för anmälan till junior- och ungdoms-SM.

Finsk landslagsmeriterad forward skriver på för Sirius

Förslag på serieindelning! - Innebandy.se

Förslag på serieindelning för säsongen 2017/2018 är nu klart. Meddela ev önskemål på förändringar till kansliet@uibf.se senast 29 maj. http://www.innebandy.se/Uppland/UIBF-informerar/Forslag-pa-serieindelning1/

Än är inte säsongen över, det bubblar i arenan! Efter möte hittar man två träningsmatcher 😃👊🏻

Skolmästare för pojkar åk 7-9 blev Gränbyskolan från Uppsala efter seger i finalen mot Björkvallsskolan från Björklinge med 2-0.

Mästarinnor i skolmästerskapen för flickor blev Olandsskolan från Alunda som besegrade Tiundaskolan från Uppsala med 1-0 i finalen.