Top Local Places

MKL Relax & Wellness

Katrinebergsvägen 107, Tullinge, Sweden
Massage Service

Description

ad

Varmt välkommen till MKL Relax & Wellness! Marie Larsson erbjuder Hot Stone-massage, ansiktsmassage, choklad/aromamassage,  och SPA-massage i Tullinge.
Varmt välkommen till MKL Relax & Wellness
- Marie Larssons SPA-massage

Jag heter Marie Larsson och är utbildad via Axelsons SPA-school. Hos mig har du möjlighet att koppla av en stund i en tyst och varm miljö med tända ljus och musik. Regelbunden massage leder till en härlig balans i livet och jag erbjuder tre varianter av massage: Hot Stone-massage, SPA-massage och ansiktsmassage (även kallad naturlig ansiktslyftning).

Min mottagning ligger mitt i Tullinge Centrum men önskar du att spara tid och få behandling i ditt hem kan detta ordnas då jag tar med mig all min utrustning och förflyttar mig till dig.

VAD ÄR SPA-MASSAGE OCH VILKEN NYTTA GER DET?

SPA -massagen är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromoljor. De färdigblandade aromoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressan de, påverkar spa massagen också blodcirk ulationen, nervsystemet och huden. Kroppen börjar producera ”må-bra -hormon” I SPA-massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller lika djupt ner i muskulaturen som i klassisk massage. Man arbetar mer för att i friskvårdande och förebyggande syfte mjuka upp och släppa på muskelspänningar, du får en skön avslappning samt en härligt uppmjukande massage.


PRISER

30 minuter, massage, halvkropp (fram eller baksida), 425 kr

60 minuter,  Hot Stone-massage, 550 kr
90 minuter, Hot Stone-massage Maries lyxbehandling, 795 kr

60 minuter, SPA-massage, 550 kr
90 minuter, SPA-massage Maries lyxbehandling, 795

45 minuter, Ansiktsmassage/naturlig ansiktslyftning, 500 kr

Tips Maries lyxbehandling är en fin gåva att ge bort, se presentkort.

PERSONLIGT OM MARIE LARSSON

Efter tre års studier på lärarhögskolan/idrottshögskolan samt många års erfarenhet som idrottslärare, hälsoinspiratör på min arbetsplats, instruktör på gym, och flera utbildningar inom massage, så tog jag initiativet att starta eget företag 2013. På Axelsons Gymnastiska Institut har jag genomfört mina utbildningar inom Hot-stone massage och ansiktsmassage, sk naturlig ansiktslyftning och har även deltagit på föreläslningar om mindfulness. Som person är jag nyfiken, omtänksam och full av livsglädje! Jag tycker om att ge av mig själv och som belöning se resultatet av massagens effekt.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hej alla massage kunder!😊Nu önskar jag er alla en skön sommar!!!🌸☀️⛱🍦🇸🇪🌅så ses vi i augusti igen.👍😊Bara att ringa och boka in en avkopplande spa massage. Kramar Marie 💖😊

facebook.com

Du är varmt välkommen att köpa presentkort eller boka en behandling🙏🏻🌸🌺😊Mvh Marie Larsson MKL Relax & Wellness Tullinge

facebook.com

Hej Maria! 😊Tack för din " like👍" av min hemsida MKL Relax & Wellness🙏🏻🙏🏻🙏🏻Du är varmt välkommen att boka en ny massage när det passar dig framöver💖. Må så gott! Mvh Marie 😊

facebook.com

Alla❤️Hjärtans dag Kärlekens dag är snart här och vad är väl bättre än att ge bort lite avkoppling och lyx till någon du håller kär och bryr dig om. Du är varmt välkommen att köpa presentkort eller unna dig själv en skön spa massage. Mvh Marie MKL Relax & Wellness Tullinge tel 070 3432726

facebook.com

Quiz