Top Local Places

emusic.se

Mallslingan 3, Täby, Sweden
Musical Instrument Store

Description

ad

Nordic emusic AB (emusic.se) är en musikaffär på nätet med butik i Täby norr om Stockholm. Vi saluför allt från studioutrustning, DJ produkter, instrument till notskrift och kurser. Vi har funnits sedan 2004 på Internet och haft butik sedan 2007. Vår butik har öppet mellan kl 10-17 mån-fred.

För företag och skolor har vi en speciell avdelning som hjälper dig med offerter, produktstöd samt finansiering m.m. För mer information om detta, maila till skola@emusic.se.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

emusic.se

Uppgradera din musikstudio! Köp ett MIDI-klaviatur eller en kontroller från Native Instruments och få fullstora Komplete 11 eller Komplete 11 Ultimate till kraftigt rabatterat pris.

facebook.com

Lindell Audio

facebook.com

emusic.se - Mastering the Mix - Levels

Optimera dina mixar med Levels. Mätningsplugin som gör det enkelt att få till professionellt ljud. Ladda ner gratis demo här!

facebook.com

Universal Audio Apollo Twin MKII

Universal Audio har lanserat uppdaterade versioner av sin Apollo Twin-serie och nu även lagt till en Quad-version.

facebook.com

emusic.se

Det ser mörkt ut i helgen... Vi fortsätter BlackFriday helgen ut. In och lägg vantarna på en ny gitarr, högtalare, keyboard eller mikrofon. Vill du inte vänta på paketet? Vi har hundratals programvaror på REA - ladda ned och kör igång direkt!

facebook.com

Rösta på emusic.se!

Prisjakt.nu är ett av de viktigaste hjälpmedlen för att hitta rätt produkt till rätt pris. Nu kan ni rösta fram emusic.se i kategorin "Årets nätbutik inom ljud, bild och foto". För varje röst skänker prisjakt 1kr till rädda barnen.

facebook.com

Köp ett Universal Audio Apollo rack och få en gratis Satellite!

Just nu pågår årets bästa kampanj från Universal Audio. Om du köper ett Apollo rack (som numera även har thunderbolt-stöd på PC) så får du en gratis Satellite.

facebook.com

Native Instruments Komplete 11

Komplete 11 finns nu på lager för leverans. Vi erbjuder även Komplete 10 tillsammans med en uppgradering till 11. Spara upp till 1100 kr.

facebook.com

XLN Audio Summer Madness Sale

Kolla in vår senaste kampanj på XLN Audios programvaror. OBS! Gäller bara till och med söndag.

facebook.com

Back to School

Dags för skolstart. Ska du börja ta lektioner till hösten och behöver ett bra instrument? Eller är det kanske dags att uppgradera till ett bättre fodral?

facebook.com

Summer Sale på emusic.se

Du har väl inte missat vår stora sommar-rea med hundratals rabatterade artiklar? Välj och vraka bland gitarrer, syntar, effektpedaler, PA, programvaror, studioutrustning mm.

facebook.com

Kampanjpriser på Komplete 10 och Komplete 10 Ultimate.

Kampanjpriser på Komplete 10 och Komplete 10 Ultimate så länge lagret räcker. Klicka på bilden för att komma till emusic.se

facebook.com

Quiz