Top Local Places

Norra Stockholms Hundcenter

Ritarslingan 2 (ingång Leverantörsvägen 19), Täby, Sweden
Dog Trainer

Description

ad

Hunddagis, träningshall, trim, butik, rehab, hundkurser m.m.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Skorpan och Nelson var och kollade in den nya fina parken vi har i närheten av dagis, fin och trevlig tycker vi!! Trevlig helg till er alla!

Timeline Photos
facebook.com

Kursverksamhet Täby - Norra Stockholms Hundcenter AB - TimeCenter

Agility fortsättning, start den 26 alt 27 september, sista anmälan onsdag den 14 september! Instruktör: Linda Enberg Kursen för dig som har lagt grunderna till agilityn och vill komma vidare. Förkunskapskrav: Agility grund eller motsvarande. Agility är en sport förknippad med fart och ett svindlande tempo av såväl hund som förare. Grunden för denna nervpirrande hastighet är god hindersäkerhet. Oavsett om man tränar agility för att tävla eller bara för att ha roligt med sin hund så är bra hinderkunskaper en stor del av agility. Hundarna ska ta sig över/under/igenom varje hinder på med stort självförtroende och på ett självständigt sätt. Samtidigt ska hunden vara uppmärksam på föraren och följa dennes minsta signal för att ekipaget ska få ut mesta möjliga ur denna otroliga gren. Målet med denna kurs är att hunden ska ha påbörjat samt kommit en god bit i sin inlärning på alla hoppklass hinder och föraren vet hur de ska träna vidare för att få hindersäkra hundar. Kursen kommer bland annat innehålla: •Vidare träning av hopphinder och tunnlar •Inlärning av platta tunneln, långhopp och däcket •Slalominlärning •Kontaktfältsbeteende på A-hinder, balans och gungan •Raksträckor •Enklare kombinationer •Grundläggande handling •Framförbyten •Agilityregler Välkommen med din anmälan!

facebook.com

Online Appointment Scheduling - TimeCenter

Nu kan du träna i de mindre hallarna för 100kr/h alla dagar, alla timmar! Fila på fotpositionen, träna på din slalom, få dom svåra skyltarna att sitta, följsamhet i koppel, Nose Work gömmor eller ta utställningsträningen till en högre nivå. Mellan hallen är ca 50kvm med speglar och lilla hallen ca 30 kvm. Välkommen att boka på www.timecenter.com

facebook.com

Kursverksamhet Täby - Norra Stockholms Hundcenter AB - TimeCenter

Tränar du rallylydnad eller vill du prova på? Vi erbjuder: *kurser i alla klasser, nybörjare upp till mästarklass *Träningsgrupper i alla klasser *Tema träffar där du kan komma och prova på olika banor *En helg med Högerhandling och bakdelskontroll men Anna Larsson *En helg för att bli en bättre tävlingsförare med Anna Larsson Välkommen med din anmälan!

facebook.com

Timeline Photos

Nu har vi fyllt på lagret med massa nya spännande leksaker, välkomna in och titta!

Timeline Photos
facebook.com

Kursverksamhet Täby - Norra Stockholms Hundcenter AB - TimeCenter

Vill du prova agility eller tränar du redan sporten? Vår instruktör Linda har kurser på alla olika nivåer och teman, både på dagtid och kvällstid. Linda Enberg tävlar agility på elitnivå både i Sverige och utomlands. Till de främsta meriterna hör silver på European Open i Tyskland 2016, SM-silver individuellt, SM-guld och SM-silver i lag. Hon har varit en del av landslagstruppen 2012, 2015 och 2016. Linda har tre shelties, Buffy 11 år, Bella 4 år och Zima 1 år. Buffy är svensk hopp och agilitychampion. Bella är nordisk champion (svenskt, norskt och finskt hopp och agility championat). Välkommen med din anmälan!

facebook.com

Kursverksamhet Täby - Norra Stockholms Hundcenter AB - TimeCenter

Alla ekipage i Nose Work se hit!! Nose Work öppenträning Öppenträningstillfällena riktar sig till dig som gått grundnivå och eller fortsättingsnivå hos oss tidigare eller har motsvarande kunskaper. Tema för passet står angivet vid varje aktuell kurs. Vi tränar på två till tre olika sökområden där ett är bemannat av instruktör där du kan få tips och feedback på din träning. Nu har vi fem olika tillfällen ni kan anmäla er till! 7/9, 14/9, 21/9, 28/9 & 5/10 Välkommen med din anmälan!

facebook.com

SISTA MINUTEN ÄR TILLBAKA! Från och med idag 1/9 har vi sista minuten i hallen igen! Det gäller 07:00-16:00 vardagar. Övrig tid är ordinarie pris. Du kan boka tidigast 3 timmar innan önskad tid. Ring in och boka din tid på 0733601600. Betalning sker med kort i butiken eller via Swish på nummer 1234 41 75 15. Märk då din betalning enligt följande: "SMS 10/11 14:00" Välkommen in och träna! 😄

facebook.com

Kursverksamhet Täby - Norra Stockholms Hundcenter AB - TimeCenter

Tävlings- och brukslydnad grund, en plats kvar! Kursen för dig som är intresserad av att börja med lydnad eller brukslydnad. Vi kommer under kursens gång att lära oss olika grunder som ni har nytta av när ni ska fortsätta er träning i lydnad. Vi kommer att lägga mycket tid på era belöningar, någonting som är otroligt viktigt för att er träning ska bli lyckad. Att ha en fungerande belöning gör din träning mer effektiv! Vi kommer också att gå igenom bakdelskontroll så hunden får en förståelse för sina rörelser. Vi blandar teori med praktik under alla tillfällen. Start imorgon klockan 17.00

facebook.com

Timeline Photos

Workshop med Simon Prins hela helgen!

Timeline Photos
facebook.com

Norra Stockholms Hundcenter AB Täby - TimeCenter

Missa inte chansen att gå på föreläsning i första hjälpen för Ylva Trygger! Första hjälpen – när olyckan är framme Under föreläsningen får du kunskap om akutsjukvård. Det innebär att du lär dig hur du kontrollerar andning, hjärtfrekvens och medvetandegrad och hur du till exempel stoppar en blödning. Du får lära dig hur du ska hantera och förflytta en orolig, sjuk hund för att varken hunden eller du själv ska komma till skada. Ormbett, fästingar, värmeslag och sårskador presenteras/beskrivs så att du är väl förberedd om olyckan inträffar. Du lär dig hur en frisk hund ser ut och vilka tecken och symtom du kan iaktta när hunden inte mår bra. Seminarium 3 timmar. 1 plats kvar den 10/9 klockan 14.00 13 platser kvar den 24/11 klockan 18.00 Anmälan på: www.timecenter.se/hundkurser

facebook.com

Workshop i tävlingspsykologi med Eva-Marie Wergård

Workshop i tävlingspsykologi med Eva-Marie Wergård 10-11/9 Vi har det stora nöjet att presentera glädjesprutan Eva Marie Wergård som kommer hit och håller workshop i Ditt bästa jag – ”Tävlingspsykologi i teori och praktik” En kurs med Eva-Marie Wergård för dig som vill utvecklas som människa och hundförare! Den här kursen är för dig som verkligen vill jobba med dig själv för att t ex nå dina mål på tävlingsplanen, men kanske även i andra sammanhang i livet! Fungerar hundträningen bättre på träning än på tävling? Går hunden ner sig på tävling eller jagar den upp sig? Är du supernervös varje gång inför tävling? Ja, då är det bara att anmäla till denna kurs för svaren på frågorna är att det oftast ligger hos dig som förare och den biten går att jobba med! Kursen är uppdelad i en agilitygrupp och en lydnadsgrupp.

facebook.com

Quiz