Top Local Places

Resia Sundsvall

Storgatan 11, Sundsvall, Sweden
Travel/leisure
advertisement

Description

ad

Välkommen till Resia i Sundsvall.
Här på Facebook kan du prata resor med oss, få riktigt bra erbjudanden samt delta i våra tävlingar. Vi ingår i Resia-koncernen som är en av Sveriges största resebyråkedjor. Hos Resia finns drygt 400 säljare i 55 butiker från Boden i norr till Malmö i söder.

I Sundsvall har vi två resebyråer. En på Storgatan 11 samt en på Birsta Köpcentrum.

På våra resebyråer arbetar följande med semesterresor:
Sofia Andersson, 060-789 95 12, sofia.andersson@resia.se
Kerstin Hjalmarsson, 060-789 95 07, kerstin.hjalmarsson@resia.se
Britt Karlsson, 060-789 95 02, britt.karlsson@resia.se
Christer Lundqvist, 060-789 95 09, christer.lundqvist@resia.se
Cathryn Mattsson, 060-789 95 03, cathryn.mattsson@resia.se
Therese Sjökvist, 060-789 95 08, therese.sjokvist@resia.se
David Widestrå, 060-789 95 01, david.widestra@resia.se
Jeanette Lind, resebyråchef, 060-789 95 11, jeanette.lind@resia.se

Vi hjälper dig att hitta och boka din resa till bästa pris. Besök vår butik, kontakta oss på mail eller telefon ovan eller här på Facebook.

Vi åker kontinuerligt på studieresor till olika destinationer för att kunna ge dig det där extra när du skall boka upp dina viktiga semesterdagar.

Hos oss finns marknadens bredaste utbud av resor; flyg inklusive lågprisflyg, hotell, charterresor, weekendresor, långresor, kryssningar, bussresor, skidresor m.m. Vi säljer även affärsresor samt möten-, event- och konferensresor.


Reseinspiration och fina reseerbjudande hittar du även på vår hemsida: www.resia.se samt på vår blogg: http://blogg.resia.se/

Resia är en del av Resia Travel Group, läs mer på http://www.resiatravelgroup.se/

Policy:
Vi är glada över att du har kommit hit och vi vill gärna höra vad du har att säga, men ibland kanske man delar med sig av vissa åsikter utan att tänka efter hur det låter för mottagaren. Vi vill att vår sida ska vara en sida som alla känner sig välkomna till och därför kommer vi att radera inlägg som:

§ 1 är rasistiska
§ 2 är förtryckande
§ 3 uppmanar till våld eller kriminella handlingar
§ 4 innehåller svordomar
§ 5 består av endast reklam
Tack för att du respekterar detta!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi önskar alla våra vänner en riktigt fin midsommar! Och om vädret inte blev som du tänkt dig så kan du göra ett enkelt sök i vårt chartersök för att få en bra översikt över alla lediga charterresor just nu : ) http://bit.ly/hitta-din-charter Imorgon och på lördag har vi stängt både i city och i Birsta. Birstabutiken har öppet på söndag kl.10-18, välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi tackar för dagens ros från det härliga gänget som följde med på vår resa till vackra Sicilien. Planeringen inför nästa resa har påbörjats så om du är intresserad av att följa med, håll utkik här på vår Facebooksida!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Följ med Resia till Världens ände! Fem av tolv länder i Sydamerika besöks under denna tre veckor långa rundresa. Vi seglar med det fantastiska fartyget Crown Princess från Santiago de Chile. Vi rundar Kap Horn och avslutar kryssningen i Sydamerikas Paris - Buenos Aires. Kryssningsupplevelsen är lyxiga dagar till havs och innehållsrika dagar i land. Tillsammans med Resias svensktalande färdledare besöker vi två av världens moderna underverk - Machu Picchu i Peru och Kristusstatyn i Rio de Janeiro. Låt drömmen bli verklighet och upptäck Sydamerika med oss. Välkommen in till oss för mer information om resan!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vinn Resias fina badmadrass! (testad och godkänd av Cathryn) Vi har 3 badmadrasser i potten, för att vinna vill vi att du berättar för oss var du helst badar i sommar och vem du skulle kunna tänka dig att låna ut badmadrassen till. Skriv ditt svar som en kommentar nedan senast 22:a juni. Vinnarna meddelas här i inlägget kort efter avslutad tävling. Dela gärna tävlingen till dina vänner!

Timeline Photos
facebook.com

Tävla och vinn biljetter till musikalen Sällskapsresan på China Teatern

http://blogg.resia.se/2016/06/16/tavla-och-vinn-biljetter-till-sallskapsresan-pa-chinateatern/

facebook.com

Photos from Resia's post

Fler bilder på världens största lyxkryssningsfartyg som Christer kryssat med, Välkommen in att fråga Christer om allting som fartyget har att erbjuda!

Photos from Resia's post
facebook.com

Timeline Photos

Är du ute i sista minuten? Ingen fara! Det finns resor kvar och vi hjälper dig att hitta guldkornen i vårt breda utbud. Du vet väl att samma priser gäller online som när du bokar i butik – där får du dessutom personlig service. Välkommen in!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu har Christer, våran kryssningsexpert, kommit hem från en kryssning med världens största fartyg, Harmony of the seas. Är du nyfiken på hur det var? Kom in till Christer så berättar han mer!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vilka av världens största sevärdheter har du sett? Kika in på Hallins Reseblogg blogg.resia.se för att se vilka av dem du kan bocka av. På Hallins reseblogg hittar du massor av tips och inspiration, guldkornen du aldrig hört talas om, maträtter du måste prova, roliga shoppingtips och andra måsten inför, under och efter en resa.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Carina befinner sig på Må-bra-resa i Sicilien tillsammans med ett härligt gäng resenärer. Igår var de på en mysig båttur till Isola Bella, hade matlagningskurs där de fick lära sig tillaga Siciliansk mat och sedan avslutades kvällen med grillmiddag hemma hos Leila, vår guide på resan. Idag har de vandrat på Etna och haft vinprovning på Gambino. Ja, nog tycker jag att det låter som att de mår bra!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu är Lina hemma från sin resa på Amerikanska västkusten, eller ska vi säga Bästkusten?.. Lina är laddad till max med information om San Fransisco, Highway 1 och Los Angeles. Kom förbi någon av våra butiker för att veta mer om dessa fantastiska resemål!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Bästa presenten till studenten - presentkort på Resia! Vi bjuder på ett rim till kortet: Efter hårt slit i skolan tycker vi att det är dax, att du får unna dig sol, bad och relax! Nja, vi kanske inte är så duktiga på att rimma, men det mesta om resor - det kan vi! Välkommen in till oss!

Timeline Photos
facebook.com

Recommended Before and After transformation