Top Local Places

Plumpen tatueringsstudio

torggatan 12, Sundsvall, Sweden
Local Business

Description

ad

Här jobbar Simon och David. Vi skapar nya motiv för den som letar efter en unik tatuering. Skicka meddelande eller kom in för tidsbokning.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Jag (david) är på semester😎 och kommer tillbaka den 14e mars. Simon är tillbaka i studion nästa vecka👍❤

facebook.com

Hör upp! nästa vecka den 13,14,15e dec kommer den eminente Patric Larsson hit och gästar! Ni som vill göra nåt hos honom skicka ett pm så styr vi upp nåt🙄✌ spana in hans Instagram: patriclarsson

facebook.com

Tjo! Jag (Simon) är inte på studion förns mars, och david är nu själv på studion. Skulle råda alla er som kan att gå in på studion och surra, för misstänker att det blir knepigt att hinna med detta för herrn. Telefon kommer vi införskaffa nästa år igen så det kanske blir lite ordning igen.. 😬 Go jul!

facebook.com

TJABBA! Jag ( Simon ) tänkte släppa mina tider imorrn vid 16:00! Lite ute i sista minuten med heads upppen men det är jag i ett nötskal. Tiderna börjar från och med 19 Mars 2018! Kommer sitta och uggla på studion och ta bokningar. Ni som dyker in får förtur.. Tell yo friends.

facebook.com

/ Simon

facebook.com

Tjo! Jag (Simon) är uppbokad resten av året & åker bort i december! Kommer släppa tider för Mars 2018 och framåt nån gång vid årsskiftet. David kör på som vanligt och har tider i Mars! Kommer skriva både här och på instagram när det luktar tidssläpp. Hayo!

facebook.com

Pandalöv /david

facebook.com

Jag fick en lucka imorn om det är någon som vill köra nåt så hojta till! /david

facebook.com

Olle kommer köra nästa vecka! Först till kvarn, och ni som ska göra klart grejor har såklart första tjing! / Simon

facebook.com

/ Simon

facebook.com

/david

facebook.com

/ Simon

facebook.com

Quiz

NEAR Plumpen tatueringsstudio