Top Local Places

KulturAkademin

Norrlandsgatan 1, Storuman, Sweden
Music Lessons & Instruction School

Description

ad

Mer musik för pengarna.....mer pengar till musik!

KulturAkademin är en ideell förening som driver musikskolan i Storumans kommun och anordnar projekt/kurser/workshops i hela regionen.
Info om musikskolan

-160 betalande elever
-30 klasselever som får undervisning hos oss
-1100 arrangemang (musikcaféer, spontana uppträdanden, gatumusik mm.)
-ca 1300 som deltar i studiecirklar
-Musikskolan skapar 5.5 heltidsjobb
-Internationellt samarbete (Norge, Finland, Irland, Fäöarna)
-Regionalt arbete (Norrbotten och inom Västerbotten)
-Kurser (opera, kör, låtskrivning, digitalteknik mm.)
-Köper in tjänster lokalt

Kommunens kostnad för musikskolan har minskat med 50 % – mer musik för mindre pengar!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Välkommen på författarkväll med Mikael Niemi som presenterar sin senaste bok Koka björn på Tärnaby Fjällhotell. Torsdag den 8 mars klockan 19.00. Fritt inträde - bokförsäljning.

facebook.com

Storumans kommun lägger mer pengar än rikssnittet på kultur.🌟

facebook.com

Vi påminner om januaris kanske mest spännande event. Köp biljetter senast 17 januari. Vi ses!

facebook.com

God fortsättning på det nya året! Nu laddar vi om för årets första evenemang i samarbete med Storumans musik och teaterförening och Hotell Toppen. Leta fram galastrassen inför denna helkväll i filmens tecken. Fredag den 19 januari på Hotell Toppen. Obs! Endast förköp, ring 0951-77700. Vi ses!

facebook.com

Glad lucia önskar vi på KulturAkademin! 🌟 För att sprida julstämning i Storuman har några av våra elever tagit på sig att planera och genomföra lucia. Klicka gärna på länken för att läsa mer och se ett filmklipp från förberedelserna.

facebook.com

Musik Workshop 18-19 Föreläsning Integration 19-20 Konsert 20-22 Fika finns!

facebook.com

Äntligen är det dags för årets julkafé! Lokal: Folkets Hus i Tärnaby. Tillsammans får vi julstämning och njuter av musiken från musikskolans elever. Fikaförsäljning, glöm inte kontanter. Alla är varmt välkomna! Dela gärna

facebook.com

Äntligen är det dags för årets julsoaré! Lokal: Filadelfia Storuman. Tillsammans får vi julstämning och njuter av musiken från musikskolans elever. Fikaförsäljning, glöm inte kontanter. Alla är varmt välkomna! Dela gärna!

facebook.com

Onsdagsorkestern med ungdomar har haft två föreställningar tillsammans med klasser från Stensele och Gunnarn. Läs mer på vår hemsida eller klicka på länken för att se hur ser såg ut i Stensele

facebook.com

Visst blir man sugen på att vara med på sångläger när man ser denna glädje?! 🎤 Klicka på länken för att se en video från sommarens sångläger i fjällen. 🎶

facebook.com

Anläggningen Laisalidens Fjällhotell har nyligen sålts men de forna ägarna, Kjell och Anette, körde långt för att säkerställa genomförandet av konserten under tisdagskvällen under Kulturveckan i fjällen. Klicka på länken för att läsa mer om detta stämningsfulla evenemang.

facebook.com

En informell kväll där publiken får en inblick i hur man lär sig att sjunga, under ledning av Ulla Blom Varmt välkomnna! Entré 80 kr, kontant betalning eller Swish

facebook.com

Quiz

NEAR KulturAkademin