Top Local Places

ERA Mats Holmgrens Fastighetsbyrå

Valhallavägen 135, Stockholm, Sweden
Real Estate Agent

Description

ad

En mäklares största tillgång är kunskap, erfarenhet, integritet och professionalitet. Vi ser saker andra inte ser, och gör saker andra inte gör. Välkommen. En fastighetsmäklares största tillgång (förutom kunskap, erfarenhet, kreativitet, envishet och professionalitet) är integritet. Vi företräder både köpare och säljare i en affär och båda parter ska känns sig trygga och nöjda. Vi känner fastighetsmarknaden väl, vi kan mekanismerna och kan tyda signalerna som krävs för att göra bra affärer. Vi vill förtjäna varje kunds förtroende och överträffa förväntningar. Vilket vi är duktiga på.
Storstadsmarknaden är vår hemmaplan. Vi åtar oss säljuppdrag och köpuppdrag för bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter.

Talanger träffar mål som ingen annan kan träffa. Genier träffar mål som ingen annan kan se. Vi inte bara ser saker som ingen annan ser. Vi gör dessutom saker som ingen annan gör. Du kommer att märka skillnaden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Känner ni igen er? Kanske finns det andra saker...? Andy Warhol-affischer (inramade), danska jacarandamöbler, en cab på uppfarten, oanvända plädar mm. Vad ser ni som vi inte ser?

facebook.com

Ingenting är omöjligt. Under årens lopp har vi sett fler bostäder än de flesta. En del i sämre skick än andra, en del med halvtaskiga lägen, med omöjliga planlösningar. Ja, du hajar. Men vi har alltid hittat en köpare. För vi vet vad människor söker. Vi ser saker som andra inte ser. Kanske ser vi saker som du inte ser. Låt oss öppna dina ögon.

facebook.com

Man ska inte döma hunden efter håren. Inte heller bör bostadsinnehavaren dömas efter balkongen. Även om det är lockande. Hur du bor säger mycket om vem du är, men det kan också berätta en del om dina framtidsplaner. Ska du bo kvar eller funderar du på att flytta? Berätta för oss så hjälper vi dig hitta hem. För vi ser saker som kanske inte ens själv ser.

facebook.com

Sommaren är inte över, men vi dagarna blir kortare och vi stirrar lite paralyserat mot mörkret. Mörker i bemärkelsen dagsljus. Tidningarna skriver lite höstmörkt om bostadspristrender i Stockholm också, samt ränteprognoser givetvis. Det verkar troligt, men inget är säkert. Ekonomen John Kenneth Galbraith sade följande: " The only function of economic forecasting is to make astrology look respectable." Så varför inte stirra mot stjärnorna och se ljust på saken.

facebook.com

Ditt tak är någon annans golv. Eller är det så att ditt golv är någon annan tak? Kanske vill du ändra på det och skaffa ett eget hus? Kanske har du vuxit ur ditt boende och vill ha större livsrum? Vi kan hjälpa dig. / Mats Holmgren med vänner.

facebook.com

Sommaren är inte över, men många semestrar börjar sjunga på sista versen. Frihet och gränslöshet kommer att saknas på många håll. Vissa av er kanske t o m vill vidga livsrummet och flytta till något större. Vi hjälper dig gärna. Vi hörs / Mats Holmgren & vänner.

facebook.com

Sommar och äntligen sol!? Dags för en picknick kanske? Eller varför inte en kombinerad picknick och husdrömsutflykt? Drömmarna kommer nämligen ofta när man är ledig. Om du vill göra verklighet av dom, kontakta oss.

facebook.com

Ska du flytta? Eller går i flyttankar. Innan du börjar packa bohaget bör du i så fall packa dig hit. Vi ser saker andra inte ser för att kunna göra saker andra inte gör när det kommer till att hitta köpare till bostaden du vill sälja.

facebook.com

Solkraft eller vindkraft? Solen är klimatneutral, men fåren verkar föredra skuggan :-). Vi å andra sidan gömmer oss knappast i skuggan när det kommer till bostadsförsäljning. Vi låter solen skina på objektet och skapar vind i seglen för både säljare och köpare. I väntan på solen kan du fundera över dina framtida bostadsplaner. // Mats Holmgren & vänner.

facebook.com

Det finns inga problem. Det finns bara lösningar. När man nyligen förbjöd hundar i koppel i New Yorks tunnelbana ryckte medborgarna på axlarna och löste snabbt problemet - de stoppade hunden i väskan. Ju större hund desto större väska. Vi ser saker andra inte ser vilket innebär att vi alltid ser lösningar. En viktig egenskap för en duktig fastighetsmäklare. Kom till oss, annars tar vi väskan (utan hund) och kommer till dig.

facebook.com

Man ska cykla nuförtiden. Med eller utan lycradräkt, men cykla ska man. Det cyklas som aldrig förr och den ena tävlingscyklisten efter den andra deltar i sitt eget race. Andra håller sig till elcyklar. Eller traditionella stålhingstar. Det är bra - för kroppen, för naturen. Det kunde inte den tyske uppfinnaren Karl Drais föreställa sig när han den 12 juni för 200 år sedan, 1817, gav sig ut på premiärtur på sin pedallösa skapelse. Världens första cykel! Cykla gärna förbi oss om du vill göra en bättre bostadsaffär. :-)

facebook.com

Ser ni det GULA rapsfältet? Och den BLÅ himlen. Det är Sveriges färger, det . Och idag är Sveriges Nationaldag. Vi sträcker på oss och är glada, stolta och ödmjuka för att vi får kalla Sverige vårt hem. Ha en strålande dag, gott folk. Mats Holmgren med vänner.

facebook.com

Quiz

NEAR ERA Mats Holmgrens Fastighetsbyrå

Sandelsgatan

Stockholm, Sweden
Local business