Top Local Places

Gröndals bibliotek

Gröndalsvägen 36, Stockholm, Sweden
Library

Description

ad

Vi är en del av Stockholms stadsbibliotek. Biblioteket ligger mitt i Gröndals centrum, nära affärer och Tvärbanan. Det har funnits ett bibliotek i Gröndal sedan 1944. Bibliotekets mörkt röda väggar, gröna golv och brunbetsade hyllor skapar stämning och ger atmosfär. Vi är en del av Stockholms stadsbibliotek.

Vad gäller på Stockholms stadsbiblioteks Facebooksidor?

Vi uppmuntrar till dialog. Kommentera gärna våra inlägg och gör egna. Vi svarar på frågor och kommentarer under respektive biblioteks öppettider.

Det som skrivs på Stockholms stadsbiblioteks Facebooksidor kan bli allmän handling. Lämna aldrig ut personlig information som personnummer eller bibliotekskortsnummer. Ring eller besök istället biblioteket eller kontakta Kundtjänst på telefon 08-508 30 900 eller mejla kundtjanst.ssb@stockholm.se.

Håll god ton och visa respekt gentemot andra. Vi raderar inget av det som skrivs, med undantag för innehåll som:

- bryter mot svensk lag eller mot Facebooks regler.
- innehåller känsliga personuppgifter eller är stötande, uppviglande eller kränker den personliga integriteten.
- saknar relevans för ämnet.
- är spam eller ren reklam från annan organisation än Stockholms stadsbibliotek.
- kommer från en uppenbart falsk avsändare.


Om du ser något som bryter mot dessa regler får du gärna kontakta oss, eller anmäla det med hjälp av Facebooks egna funktioner.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Förintelsens minnesdag 27 Januari!

facebook.com

Ta del av en mycket gripande dokumentär med Hedi Fried! Förintelsens minnesdag 27 januari!

facebook.com

Välkommen på det svenska språkcafeet på Gröndals bibliotek! Varannan torsdag kl14-15. Du behöver inte anmäla dig i förväg. Datum: 25 jan, 8 feb, 22 feb, 8 mars, 22 mars, 5 april, 19 april, 3 maj, 17 maj, 31 maj.

facebook.com

Kom och rymdpyssla på biblioteket idag lördag! Vi har öppet till kl 15, välkomna!

facebook.com

Äntligen lite nya vuxenböcker! En salig blandning bestående av böcker om hälsa o vegetarisk mat, historiska romaner, rafflande thrillers och inte minst bok om Ingmar Bergman som vi säkerligen kommer att få anledning att återkomma till då 2018 är Bergmanåret.

facebook.com

Så här kan det se ut i sagorummet precis innan babysången börjar. Välkomna att vara med och sjunga och ramsa. För bebisar 4-10 månader och deras vuxna. Varje torsdag 14-14.30. Nu går det bra att boka sig för februari månad. Observera att du måste föranmäla dig, antingen kommer du in till oss på Gröndals bibliotek och skriver upp dig eller ring på telefonnummer 508 30 558.

facebook.com

Nytt år med nya utmaningar för kropp och själ! Kom in o låna böcker om bra kost o olika typer av träning!

facebook.com

Vernissage - Galleri Bibb Lördag 13e Jan Eva van der Spek (glasmålningar) Natascha Romeny (broscher) Välkommen!

facebook.com

Nya fräscha pocket finns nu till utlån, välkomna in!

facebook.com

Babysång! Den 18 januari kör babysången igång igen, för stora och små sångfåglar...Denna termin blir det varje TORSDAG kl.14.00-14.30. Babysången är för bebisar mellan 4-10 månader och deras vuxna, en mysig stund där vi sjunger och ramsar tillsammans. Observera att du måste föranmäla dig, antingen kommer du in till oss på Gröndals bibliotek och skriver upp dig eller ring på telefonnummer 508 30 558.

facebook.com

Tusen tack till alla barn som var med och tävlade i årets julkalendertävling. Nu har vi dragit ett gäng vinnare som får varsitt bokpris! (Alla vinnare har blivit kontaktade via sms eller mail nu på förmiddagen.) P.S! Håll utkik efter fler tävlingar under våren!

facebook.com

Klass 4A från Gröndalsskolan har tillsammans läst boken ”Brorsan är kung” av Jenny Jägerfeld. Nu ställer vi ut deras bilder med inspiration från boken på biblioteket.

facebook.com

Quiz