Top Local Places

FÖRETAGSFRUKOST.se

Box 5239, Östermalmstorg 2, Stockholm, Sweden
Food & Beverage Company

Description

ad

Du vet väl att frukost på jobbet leder till både en högre effektivitet och en ökad trivsel? Varför inte lyxa till det med en frukostkasse till veckomötet? Att börja arbetsdagen med en stadig frukost är bland det smartaste du kan göra. Du och dina kollegor både presterar bättre och är mer friska. Inte undra på att frukost på jobbet ligger på topplistan över vilka förmåner som arbetsgivare är mest uppskattade för.

Men eftersom det blir väldigt kostsamt att skicka iväg någon till både bageri och butik för att sedan hantera utläggen hos ekonomiavdelningen, så kan man förstå att en del företag trots det väljer bort frukost på jobbet.

Det är där vi kommer in. Vi levererar en färdig frukostkasse med nybakat bröd och allt annat som behövs för att man ska kunna göra sin egen frukost. Vill du ha färdiggjorda smörgåsar så ordnar vi givetvis det också.

Varför inte göra som de flesta av våra kunder? Prenumerera på en frukostkasse samma dag som ni har veckomöte. Med en lyxig frukost på bordet blir det snabbt veckans höjdpunkt!

CONTACT

Quiz