Top Local Places

Nordiska Kompaniet NK

Hamngatan 18-20 / Östra Hamngatan 42, Stockholm, Sweden
Department Store

Description

ad

Välkommen till Nordiska Kompaniet på Facebook. Här får du ta del av det senaste från varuhusen i Stockholm och Göteborg. NK Stockholm
Tlf: 08-762 80 00
e-post: servicecenter.sth@nk.se

NK Göteborg
Tlf: 031-710 10 00
e-post: servicecenter.gbg@nk.se

NK Nyckeln kundtjänst:
Tlf: 08-14 68 90
e-post: nknyckelnkundtjanst@seb.se

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Burberry berättar vad de har betytt för det brittiska modet. – Sedan märkets början 1856 har Burberry varit en väsentlig del av brittiskt mode, sett till både historien och framtiden. Från Thomas Burberrys innovation av gabardinmaterialet i mitten på 1800-talet till en av nutidens mäktigaste modehus med Christopher Bailey som Creative Director. Burberry är en del av England. Hur blev trenchcoaten ett klassiskt plagg, och vad är det som har gjort att den förblivit tidlös? – Trencoaten har gått från att bäras av militären under 1900-talets mitt, till att idag representera tidlös brittisk design och stil. Den har fått sin status genom att klä kultureliten genom årtionden, samtidigt som den står för genuint handarbete och ett historiskt arv.

facebook.com

Creative Industries – ett unikt samarbete mellan Nordiska Kompaniet och den Brittiska ambassaden. Utställningen pågår mellan den 31 januari och den 5 februari 2018.

facebook.com

REALISATION PÅ NK. Du har väl inte missat att vinterns stora realisation på NK pågår? Varuhuset är fyllt med fina kvalitetsfynd inom mode, skönhet och inredning. Välkommen till NK Stockholm. Se utvalda reafynd här.

facebook.com

REALISATION PÅ NK. Du har väl inte missat att vinterns stora realisation på NK pågår? Varuhuset är fyllt med fina kvalitetsfynd inom mode, skönhet och inredning. Välkommen till NK Göteborg. Se utvalda reafynd här.

facebook.com

VÄLKOMMEN TILL REALISATION PÅ NK. Lördag den 6 januari startar vinterns stora kvalitetsrealisation. Varuhuset är fyllt med fina kvalitetsfynd inom bland annat mode, skönhet och inredning. Välkommen in till NK Stockholm för att hitta dina bästa kvalitetsfynd. Läs mer här: www.nk.se/stockholm/erbjudanden/rea-pa-nk-2018/

facebook.com

VÄLKOMMEN TILL REALISATION PÅ NK. Lördag den 6 januari startar vinterns stora kvalitetsrealisation. Varuhuset är fyllt med fina kvalitetsfynd inom bland annat mode, skönhet och inredning. Välkommen in till NK Göteborg för att hitta dina bästa kvalitetsfynd. Läs mer här: www.nk.se/goteborg/erbjudanden/rea-pa-nk-2018/

facebook.com

REDO FÖR NYÅRSFEST. Spets, sammet och diamanter. Inspireras av utvalda plagg och accessoarer för både dam och herr som får dig att glänsa vid tolvslaget. Gott nytt år önskar Nordiska Kompaniet i Stockholm.

facebook.com

REDO FÖR NYÅRSFEST. Spets, sammet och diamanter. Inspireras av utvalda plagg och accessoarer för både dam och herr som får dig att glänsa vid tolvslaget. Gott nytt år önskar Nordiska Kompaniet i Göteborg.

facebook.com

GOD JUL ÖNSKAR NK. På julafton är varuhuset öppet kl. 10-14, på Annandagen råder julefrid. Se julens öppettider här: https://www.nk.se/goteborg/oppettider/ Välkommen.

facebook.com

GOD JUL ÖNSKAR NK. På julafton är varuhuset öppet kl. 10-14, på Annandagen råder julefrid. Se julens öppettider här: https://www.nk.se/stockholm/oppettider/ Välkommen.

facebook.com

facebook.com

UTVALDA FESTPLAGG FRÅN MAYLA. Det nya året närmar sig med stormsteg. Mayla har valt ut några festliga favoriter, oavsett om du vill fira in det nya året i klänning eller byxor. Fram till nyårsafton kan du ta del av erbjudanden på tre utvalda festplagg. Välkommen till Mayla på NK Stockholm.

facebook.com

Quiz

NEAR Nordiska Kompaniet NK

Butik Raja

Stockholm, Sweden
Local business