Top Local Places

Levande

, Stockholm, Sweden
Consulting/business services

Description

ad

Levande är företaget som sätter människan i centrum. Vi inspirerar dig om hur du förstår och drar nytta av kommunikation och attityder, inom och runt dig.     Namnet Levande härstammar från vår inställning som skiljer på att överleva och att verkligen vara Levande. För att överleva krävs inte mer än att klara av att få mat, sömn och inte bli sjuk. Att vara fullt ut levande är en annan historia. För att vara det behöver vi ha en framåtsträvan och delta till hundra procent i vad som händer just nu. Vi behöver uppleva glädje och ta ansvar för att leva livet till fullo, med allt vad det innebär!

Levande är företaget som sätter människan i centrum. Vi hjälper dig att leda samspelet mellan människor till bästa möjliga utgång. Vi lär dig hur du förstår och drar nytta av kommunikation och attityder, både när det sker inom dig själv och när du har med andra att göra.

Det finns en genuin önskan hos oss på företaget att hjälpa andra människor. Det är vår viktigaste drivkraft. Vi ser dagligen hur människor i vår omgivning har det svårare än de behöver och vill vara med och visa vägen till ett enklare, roligare liv.

Quiz

NEAR Levande