Top Local Places

Gameplay Mässan 2014

Fågelviksvägen 5, Stockholm, Sweden
Attractions/things to do

Description

ad

GamePlay 2014

Den nya mötesplatsen för alla gamers & cosplayers där fokus kommer ligga på allt inom spel, Japan och film. GamePlay Mässan 2014

Vi är den nya mötesplatsen för alla gamers & cosplayers vare sig det handlar om konsolspel, datorspel, brädspel eller kortspel. En ny spelmässa där du kan hitta allt mellan Next-Gen och 8-bitar! GamePlay Mässan kommer att äga rum i Stockholm med startdatum 9 maj till 11 maj 2014. Upplev och var med och skapa en mental och fysisk resa direkt in i spelvärlden under 3 dagar!

Vi som står bakom idén till att skapa en riktig spelmässa är i hjärtat gamers som länge känt att det behövs en mötesplats för oss. Tack vare Slagstamässan har vi fått fantastiska möjligheter att genomföra vår dröm-mässa.

Vi har delat upp den tillgängliga mäss-ytan på 10000 kvm i 3 avdelningar;

• GamePlayMässan
En ny mötesplats för spelare där man kommer att kunna ta del av nyheter från dom stora spelföretagen och även mindre spelutvecklare. Här finns allt för TV-Spel. Från Retrohörnan där det kommer att finnas gamla klassiker, till framtidens Next-Gen, samt merchandise relaterade till olika speltitlar mm.

• Stairway to Tokyo
Vägen till Tokyo blev precis flera mil kortare i samarbetet med den I genren mycket framgångsrika “Japan-Loppisen” där vi ger besökaren en marknad för alla som älskar den Japanska kulturen. Stairway to Tokyo ger intresserade möjligheten att träffa likasinnade samtidigt som de frossar på Sveriges största marknad för Japansk populär kultur.


• Föreningstorget
Ett samarbete med Sveriges spelföreningar där olika föreningar kommer att kunna träffas, visa upp sig och medverka på mässan via föreningstorget och skapa verksamhet tillsammans. Rollspel, lajv, brädspel, mm.

Vi bjuder besökarna på en upplevelsebaserad mässa med massor av överraskningar, turneringar och uppträdanden. Vi är inte störst, men vi siktar på att bli bäst.

Feel the game... Be the game... GamePlay

CONTACT

Quiz