Top Local Places

Staffanstorps HK

Box 41, Staffanstorp, Sweden
Youth Organization

Description

ad

Staffanstorps HK är Handbollsklubben i Staffanstorp

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

F06 spelar Påskacupen idag 🐣 Obesegrade i gruppspelet, nu hejar vi för fullt i slutspelet! Oooh SHK!! 👏🏻👏🏻👏🏻

facebook.com

PA har spelat färdigt i Hanse Cup. Under Påskdagen spelades 2 minigruppslutspelsmatcher, där gruppettorna i de två grupperna mötts i final och grupptvåorna i bronsmatch. SHK fick möta två riktigt tuffa motståndare, som dessutom var ett år äldre över lag. I båda matcherna pressade vi motståndarna länge, men det räckte inte hela vägen denna gången. Trots hala golv och klister förbud så gör killarna flera strålande insatser, speciellt bakåt. Ledare och spelare vill skicka ett extra tack till OP från H43 Dalby, som kunde följa med. OP var bl a 100% som straffskytt och gjorde ett kanonjobb inte minst bakåt. Dessutom passar han perfekt in i gänget. Tills nästa gång vi ses: Ooooooooh SHK!

facebook.com

PA är i Hamburg under Påsken. Efter 1 1/2 match hade killarna vant sig att lira UTAN klister. Sista matchen fick dom prova boll mad "inbyggt" klister, udda känsla. Imorgon är det slutspel. Ooooooooh SHK!

facebook.com

Säsongens sista matcher.

facebook.com

Läggmatch? Aldrig! SHK F02 kör ända in i kaklet!!!

facebook.com

Flaggan och klacken på plats inför dag 2 på USM.

facebook.com

Då kör vi!

facebook.com

Kungälvs HK, sänder sina hemmamatcher på denna länk, https://play.staylive.se/kungalvhk Kanske dyker helgens USM matcher upp där också.

facebook.com

50 år, det ska vi fira.... Dela gärna detta så att vi kanske också når en del gamla SHK:are som självklart också är välkomna... Hej alla SHK:are ! Lördagen den 14 April bjuder vi in till Jubileumsfest på Folkets Hus. Självklart hoppas vi att så många som möjligt vill komma och trivas tillsammans med andra SHK:are (både nya och gamla...). Pris/person är 300 sek (100 sek för ledare & styrelseledamöter). I priset ingår buffé inkl. dessert, 2 glas vin/öl samt kaffe. Anmäler dig gör du/ni via vår hemsida www.staffanstorpshk.se SENAST söndagen den 25/3. Vi är redan över 50 personer, men det finns plats för några till... Välkomna ! Styrelsen i SHK

facebook.com

Veckans SHK matcher, både i Skåne och i Kungälv, där våra Flickor A i hegen spelar USM steg 4.

facebook.com

På lördag 17 mars är det dags för sammandrag i Staffanshallen för flickor födda -09. Kom och heja och njut av handbollsglädje när den är som bäst! Vi får besök av IK Lågan, H43, IFK Kristianstad, Åhus HF och Hässleholms HF Första matchen startar kl. 09:00 och sista matchen startar kl. 12:00. Kiosken är öppen! Välkomna!

facebook.com

Pojkar A tog en klar och rättvis seger mot H43 Centrum/Fäladen i serien, efter en härlig kämparinsats från alla händer och fötter. Kom gärna ner till Staffanshallen på fredag 16/3 kl 19.00 och stötta grabbarna i en tuff seriematch mot Eslöv.

facebook.com

Quiz